fbpx
Acasa Frumusețe Ce înseamnă „Foilayage”, noua tehnică de vopsire a părului

Ce înseamnă „Foilayage”, noua tehnică de vopsire a părului

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 72 vizualizari 3 minute timp estimat

Foilayage – cea mai nouă tehnică de colorare a părului, creează cele mai amețitoare nuanțe de blond și de cenușiu.

Ce-ți dorești atunci când te vopsești (mai ales dacă visezi la nuanțe de blond)? Luminozitate, jocuri de lumini, raze de soare, tinerețe și prospețime – ei bine, exact așa vede Londa Professional femeia în acest sezon. Naturală, suavă, veselă, iar acest lucru se poate realiza inclusiv grație noilor tehnici și produse de colorare. Anul acesta, look-urile în trend se obțin cu #Foilayage, o tehnică ce are la bază formule de colorare fără amoniac. Iar dacă vrei să iasă perfect, hiar-stilistul tău este cel mai în măsură să o facă.

Tendința momentului

Celebrități precum Chrissy Teigen, Miranda Kerr sau Khloé Kardashian își colorează părul prin această tehnică, și nu-i de mirare că toate femeile râvnesc să obțină același efect pe părul lor. „Foilayage creează culori fabuloase, în toată zona de blonduri, care lasă părul suplu, vibrant și plin de o strălucire multidimensională”, mărturisește Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional. Este cea mai nouă tehnică și cel mai important trend de colorare al momentului, care presupune un mix între tehnica șuvițelor realizate cu folii de aluminiu și tehnica de Balayage. Sunt două tehnici combinate cu scopul de a crea un rezultat mai luminos, cu șuvițe mai deschise, păstrând în același timp aspectul natural.

Când și de ce să optezi pentru Foilayage?

Dacă vrei șuvițe deschise, cât mai aproape de rădăcină, atunci Foilayage este alegerea perfectă pentru tine. Noua tehnică poate fi utilizată atât pe păr natural, cât și pe păr vopsit, dar după decolorarea părului, specialiștii recomandă aplicarea de vopsea fără amoniac.

Elementul cheie al acestui nou look este modul în care hair-stilistul aplică foliile. Iată: dacă, în cazul șuvițelor decolorate clasic, coloristul aplica vopseaua de la rădăcină până la vârfuri, în cazul foilayage-ului, secțiunea de păr pe care se lucrează, este pictată cu grija, adesea, lăsându-se rădăcinile necolorate sau aplicând vopseaua într-un anumit unghi. Foliile accelerează procesul de decolorare și creează un rezultat mai deschis și mai luminos. Rezultatul final este WOW: luminozitate, strălucire și suprapuneri de culoare pe toată lungimea părului.

Cum îți îngrijești părul colorat cu Foilayage

Foilayage este una dintre tehnicile de colorare cel mai ușor de întreținut. Avantajul major este faptul că părul arată bine și după ce a crescut, pentru că lumina pune în valoare suvițele, iar nuanțele sunt mereu un spectacol. Cât despre îngrijirea de zi cu zi, acasă, se aplică aceleași rigori ca în cazul părului blond: produse speciale – știut fiind că părul blond este mai uscat, produse care să combată oxidarea, precum și folosirea cumpătată a aparatelor de coafat pe bază de căldură.

 

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies