fbpx
Acasa Noutăți Inteligența artificială și pericolul Deep Fake

Inteligența artificială și pericolul Deep Fake

Dezbatere live cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului

Autor: Mihaela Rada
0 comentariu 133 vizualizari 3 minute timp estimat

Inteligența artificială și pericolul Deep Fake – Pe 13 martie, cu două zile înainte de Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului, Tribuna Consumatorilor vă invită la o dezbatere despre consumul cu sens, cel care trece dincolo de avantajul financiar al cumpărătorului, dar și despre adaptarea la lumea digitală în contextul publicității înșelătoare, generată cu ajutorul inteligenței artificiale.

Reprezentați ai instituțiilor publice și ai companiilor private vor dezbate subiecte de actualitate pentru a orienta atenția consumatorilor către subiecte relevante. Alături vor fi ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, dl. Bogdan Gruia – Ivan, președintele ANPC, dl. Horia Constantinescu și invitați din sectorul privat.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării ne va spune cum putem să ne protejăm în mediul online și ne explică cum putem detecta la timp escrocheriile “deep fake”. De asemenea, deoarece pentru unii comercianți, sustenabilitatea este doar o tehnică de marketing, folosită pentru atragerea clienților, discutăm despre principiile 4R și despre provocările sistemului de garanție – returnare, cu președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, dl. Horia Constantinescu.

Organizatorii și-au propus să aflăm de la invitați care sunt tendințele pieței, să ne punem la curent cu noutățile legislative și să vorbim despre acțiunile întreprinse pentru protecția consumatorilor din România.

Conferința, ajunsă la a treia ediție, este organizată de Asociația Sută la Sută Românesc și Tribuna Consumatorilor, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și își propune să întărească relația dintre consumatori și furnizorii de produse și servicii.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului este marcată, anual, pe 15 martie, pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la importanța cunoașterii drepturilor consumatorilor din lumea întreagă, fiind și un bun prilej pentru mobilizare în vederea protejării acestora.

La dezbatere de miercuri, 13 martie, de la Casa Universitarilor, de pe Strada Dionisie Lupu, Nr. 46, începând cu ora 14,  unde gazda evenimentului va fi jurnalistul Dorin Chioțea, poate participa orice consumator care dorește să fie corect informat. Prezența dumneavoastră la eveniment, facilitează accesul publicului la informații esențiale și răspunsuri oferite de reprezentanții autorităților și ai marilor companii din România

Un proiect: Tribuna Consumatorilor 
Organizat de: Asociația Sută la Sută Românesc

RSVP: contact@tribunaconsumatorilor.ro

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies