fbpx
Acasa Frumusețe 3 măști faciale cu banane pentru un ten mai sănătos

3 măști faciale cu banane pentru un ten mai sănătos

Autor: Echipa Femeia
3 comentarii 97 vizualizari 2 minute timp estimat

Masca cu banane este un tratament cosmetic cu totul si cu totul exceptional care trebuie sa-ti intre in rutina zilnica. Este foarte simplu de facut, iar efectele sunt garantate!

Masca cu banane este un rasfat pentru ten. Nutrientii din banane au calitatea de a hranii in profunzime pielea, curata tenul, stimuleaza regenerarea stratului de colagen, aduce vitamine vitamine B6 si B 12, la care se adauga o cantitate apreciabila de potasiu si magneziu, minerale esentiale pentru luminozitatea si curatarea pielii.

Folosind bananele ca ingredient principal poti face mai multe tipuri de masti pentru ten. Pasta este ideala pentru fata, dar si decolteu.

Mască hidratantă

Paseaza o banana si amestec-o impreuna cu o lingurita de miere. Aplica masca pe fata si gat, dar evita zona ochilor. Las-o sa actioneze timp de 15 minute si apoi clateste cu apa calduta.
Aceasta este cea mai simpla masca cu banane. Este ideala pentru orice fel de tip de ten, combate acneea, hraneste pielea si da stralucire tenului.

Mască pentru tonifiere

O alta reteta, include ulei de jojoba, si face adevarate minuni. Ia jumatate dintr-o banana si paseaz-o putin cu o furculita, dar fara sa o faci pasta. Adauga un sfert de lingurita de ulei de jojoba. Amesteca usor si intinde pasta pe fata, pe gat si pe decolteu. Lasa-o sa actioneze circa 15 minute, dupa care indeparteaza crema cu apa calduta.

Mască exfoliantă

O a treia varianta de masca cu banane are si efect exfoliant. Amesteca o jumatate de banana strivita cu o lingura de fulgi de ovaz. Intinde pasta pe fata si maseaza usor. Apoi lasa masca sa actioneze timp de 20 de minute. Indeparteaza totul cu un servetel si clateste fata cu apa calduta.

Fiind facute din ingrediente naturale oricare masca cu banane poate fi aplicata de fiecare data cand ai putin timp pentru tine. Efectele pozitive se vad imediat.

Sursă foto: iStock

 

3 comentarii

Giulia 03/11/2019 - 16:24

Multumim.

Raspunde
Laura 03/03/2020 - 23:48

Aprecieri multiple, folosesc măști naturale, le recomand ca si cosmeticiana, de 3 ori felicitări.

Raspunde
Mada 25/01/2021 - 11:12

O sa incerc si eu

Raspunde

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies