fbpx
Acasa Casa și grădina Noblesse Group, desemnat Best Luxury Interior Design Studio in Romania for 2023

Noblesse Group, desemnat Best Luxury Interior Design Studio in Romania for 2023

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 81 vizualizari 4 minute timp estimat

Cu bucurie și mândrie, anunțăm că Noblesse Group a fost recunoscută cu trei premii prestigioase la Luxury Lifestyle Awards 2023Această realizare remarcabilă demonstrează angajamentul nostru continuu pentru excelența în domeniul designului interior de lux și consolidarea poziției noastre ca lideri în industrie.

Luxury Lifestyle Awards reprezintă un standard de excelență în lumea luxului și este un eveniment care adună cele mai exclusive și inovatoare branduri din întreaga lume. Ne simțim onorați că am fost recunoscuți în trei categorii importante:

  1. Best Luxury Interior Design Studio in Romania (Cel mai bun studio de design interior de lux din România): Acest premiu recunoaște dedicarea și pasiunea noastră pentru crearea de spații interioare de excepție. Echipa noastră de designeri talentați și experimentați a lucrat neobosit pentru a transforma visele clienților noștri în realitate și pentru a aduce eleganța și rafinamentul în fiecare proiect.
  2. Best Luxury Restaurant Interior Design for Helise Restaurant for Alma Health & Spa Retreat in Romania (Cel mai bun design interior de restaurant de lux pentru restaurantul Helise din cadrul Alma Health & Spa Retreat din România): Acest premiu este o recunoaștere a abilităților noastre de a crea spații gastronomice cu adevărat memorabile. Restaurantul Helise este un exemplu perfect al echilibrului între estetică și funcționalitate, accente luxury inspirate din stilul art deco, accente arhitecturale care sa contribuie la atmosfera diafana si primitoare pe care am dorit sa o transmitem alaturi de celelalte elemente de mobilier, placari sau decoratiuni.
  3. Best Luxury Commercial Interior Design for Alma Health & Spa Retreat in Romania (Cel mai bun design interior comercial de lux pentru Alma Health & Spa Retreat din România): Această categorie subliniază expertiza noastră în crearea de spații din industria ospitalitatii. Alma Health & Spa Retreat este un proiect complex, iar in designul său interior au fost integrate materiale naturale precum piatra, lemnul, rattanul, pentru ca astfel, atmosfera a devenit una extrem de primitoare, confortabila, pastrand din eleganta unui design interior spa la cel mai inalt nivel. Vegetatia ofera o atmosfera exotica, luxurianta, transmitand sentimentul de apartenenta la natura, de desprindere de tot ce inseamna urban, agitat si aglomerat. Materialele utilizate se imbina intr-un decor modern si respecta cele mai inalte standarde ale calitatii.

Aceste premii nu ar fi fost posibile fără sprijinul și încrederea clienților noștri, care ne-au permis să le transformăm visele în realitate. De asemenea, mulțumim echipei noastre pasionate pentru eforturile lor continue și pentru că au contribuit succesul nostru.

La Noblesse Group, ne angajăm să oferim servicii de design interior de cea mai înaltă calitate și să rămânem inovatori în domeniul nostru. Aceasta recunoaștere ne inspiră să căutăm mereu noi modalități de a aduce frumusețea și rafinamentul în lumea designului interior de lux.

Ne bucurăm să împărtășim această veste extraordinară cu toți cei care au fost alături de noi în această călătorie și anticipăm cu nerăbdare proiectele noastre viitoare și provocările care vor veni.

Mulțumim încă o dată pentru acest onorant recunoaștere de la Luxury Lifestyle Awards 2023 și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să vă impresionăm cu creațiile noastre ulterioare în domeniul designului interior de lux.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies