fbpx
Acasa Noutăți Peptidele de colagen – pentru o piele mereu tânără

Peptidele de colagen – pentru o piele mereu tânără

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 39 vizualizari 7 minute timp estimat

Vremurile în care femeile apelau la trucuri și remedii naturiste sau, altfel spus, „din popor”, pentru a-și menține tinerețea pielii, suplețea părului și vitalitatea unghiilor, sunt demult apuse. În prezent, ele recurg la tratamente revoluționare în clinici de specialitate, la produse cosmetice sau la suplimente alimentare cu nutrienți esențiali pentru a-și hrăni pielea din interior.

 „Hrănește-ți frumusețea din interior!” – iată o afirmație la care merită să reflectăm și al cărei sens trebuie înțeles pe deplin, pentru a fi sigure că ne oferim ritualul de beauty ideal. Majoritatea femeilor apelează la creme și măști cu colagen pentru a reduce adâncimea ridurilor și pentru a împiedica apariția unora noi, fără însă a ști că produsele pe bază de colagen, dar cu administrare pe cale orală sunt mult mai eficiente, întrucât gradul de absorbție al substanțelor este mai mare.

Unele dintre cele mai eficiente substanțe pentru piele, păr și unghii sunt peptidele de colagen. Alături de un stil de viață sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului pielii.

Peptidele de colagen au efecte benefice nu doar asupra pielii, dar în plus:

Intensifică creșterea, regenerarea și hidratarea părului. Corpul tău poate să utilizeze aminoacizii din colagen pentru a construi proteine de păr și pentru a întări pielea care fixează rădăcinile părului. De asemenea, poate combate deteriorarea foliculului pilos și previne apariția firelor de păr albe.

Susțin creșterea și sănătatea unghiilor. Aminoacizii găsiți într-o sursă pură de colagen pot contribui la creșterea sănătoasă a unghiilor, arginina fiind unul dintre cei mai importanți aminoacizi. Aceasta poate ajuta funcția imună, reducând fragilitatea și degradarea unghiilor.

Reduc celulita. Pe lângă menținerea sănătății și strălucirii pielii, 2,5 g de peptide de colagen ajută, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului celulitei atât de încăpățânate.

S-au realizat două studii placebo-controlate cu peptide de colagen la femei, prin care a fost testat modul în care absorbția lor modifică aspectul pielii. Rezultatele: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă.

Studiile arată că femeile care au consumat 2,5 g de peptide de colagen au prezentat o îmbunătățire a elasticității pielii cu 7% în decurs de patru săptămâni. De asemenea, un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 g de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare și elasticitate crescută a pielii și reducerea adâncimii ridurilor cu 20 %.

Rezultatele studiilor stau la baza Doppelherz®  system Kollagen Beauty, sub formă de flacoane unidoză, ce conțin 2,5 g de peptide de colagen, în combinație cu alte substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului și sprijină sănătatea pielii.

Doppelherz® system Kollagen BEAUTY conține nutrienți atent selecționați pentru o piele frumoasă în mod natural de la interior:

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine ale feței, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii. Astfel, peptidele de colagen contribuie la aspectul frumos și tânăr al pielii.

Acidul hialuronic formează legături cu apa, menținând pielea hidratată, stimulează producția de colagen, ceea ce asigură elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor. De asemenea, are efect lubrifiant și protejează cartilajele și articulațiile

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.

Taurina este esențială pentru funcția cardiovasculară, dezvoltarea și funcționarea sistemului musculo-scheletal, precum și a ficatului și, în plus, are rol antioxidant.

Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii.

Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Rodia este una dintre cele mai vechi plante cultivate din Orientul Mijlociu, fiind o sursă importantă de Vitamina C și polifenoli antioxidanți – cu rol antiacneic, antirid, de exfoliere a pielii și de stimulare a creșterii părului.

Lignanii din extract din semințe de in sunt compuși polifenolici care se găsesc în sursele vegetale bogate în fibre: cereale, leguminoase, legume și fructe.  Reprezintă sursa principală de fitoestrogeni în dietele occidentale tipice, fiind precursori ai fitoestrogenilor.

 

 

De ce să alegi Doppelherz system Kollagen Beauty Plus?

  • Eficacitate dovedită – cantitate optimă de peptide de colagen hidrolizat (identice cu cele utilizate în studii)
  • Efect documentat asupra pielii și unghilor după primele 4 săptămâni de utilizare
  • Biodisponibilitate ridicată datorită formei lichide, cu gust plăcut de măr și coacăze negre
  • Combinație de substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului (peptide de colagen, Vitamina C, Cupru) și sprijină sănătatea pielii, părului și unghiilor (Biotină, Vitamina A, Zinc)
  • Formulă îmbunătățită cu extract de rodie, lignani și taurină
  • Utilizare facilă (fără apă, doar 1 flacon zilnic)

Cum se recomandă a se utiliza Doppelherz® system Kollagen BEAUTY?

Câte 1 flacon (25 ml) pe zi, timp de cel puțin 4-8 săptămâni pentru rezultate optime.

Produsul este disponibil în farmacii și pentru comenzi online pe www.doppelherz.ro .

Foto (cover): 123RF

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies