fbpx
Acasa Noutăți Peste 10.000 de persoane au vizitat expoziția multimedia „Grădina Luminilor” în primele zile de la deschidere

Peste 10.000 de persoane au vizitat expoziția multimedia „Grădina Luminilor” în primele zile de la deschidere

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 86 vizualizari 5 minute timp estimat

Expoziția multimedia „Grădina Luminilor” cu tema „Alice în Țara Minunilor”, găzduită de Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București și-a deschis porțile vineri, 3 noiembrie 2023, oferind vizitatorilor o incursiune captivantă într-o lume de basm și o întâlnire uimitoare între poveste, tehnologie și creativitate. Expoziția a captat atenția publicului încă de la deschidere fiind vizitată de peste 10.000 de persoane în primele zile de funcționare. Biletele și abonamentele au putut fi achiziționate atât online prin rețeaua iabilet și pagina gardenoflights cât și de la casieria special amenajată în acest scop în incinta Grădinii Botanice „Dimitrie Brandza”.

Expoziția care aduce pentru prima dată în România cel mai lung tunel luminat din Europa, le-a oferit o experiență de neuitat miilor de vizitatori care au pășit în aceste zile pe tărâmul magic din Grădina Botanică. Tunelul de 200 de metri lungime este luminat de 320.000 de leduri și face parte dintr-un traseu inedit cu zeci de atracții: scene tematice, instalații artistice și puncte foto, copaci luminați, precum și spectacole de lumini și multimedia unice. Vizitatorii au putut admira și interacționa cu diferite forme de artă luminoasă și s-au întâlnit cu elemente și personaje din lumea magică „Țara Minunilor”, cum ar fi Alice, iepurele, pisica de Cheshire, omida, petrecerea cu ceai a pălărierului și, bineînțeles, castelul reginei de Cupă.

„Suntem încântați să primim vizitatori dornici să descopere și să se lase inspirați de această lume magică în care frumusețea naturii este pusă în valoare de efectele de lumini. Este un eveniment inedit în România care deja se bucura de succes, au venit inclusiv persoane din alte orașe să ne viziteze în aceste zile.” a declarat prof. univ. Dr. Paulina Anastasiu, director al Grădinii Botanice „Dimitrie Brandza” a Universității din București.

Campania de comunicare a proiectului Garden of Lights este demarată și susținută de agenția Republika printr-un mix de comunicare amplu care își propune să capteze atenția și să stârnească imaginația cât mai multor vizitatori. Împreună redăm strălucirea Grădinii Botanice în sezonul rece este o campanie care promovează petrecerea timpului liber alături de cei dragi într-un decor magic care dăruiește vizitatorilor amintiri de neuitat.

„Ne-am implicat cu entuziasm în acest proiect inedit care readuce Grădina Botanică la viață și o face să strălucească și în timpul sezonului rece. Am încheiat prima etapă a proiectului cu rezultate foarte bune, urmează să ne concentrăm eforturile pentru partea a doua în care ne propunem să continuăm comunicarea prin acțiuni de PR și social media adăugând activări de brand și influencer marketing pentru amplificarea reacțiilor extrem de pozitive de până acum din partea publicului” a declarat Ștefania Kadima, Managing Partner Republika

Expoziția „Gradina Luminilor” a fost adusă în România de compania Wonderful Lighting, deținătoare a brandului “Garden of Lights” și îi așteaptă pe vizitatori timp de patru luni, până pe data de 3 martie 2024. Expoziția este deschisă începând cu ora 16.00, inclusiv în weekend și de sărbători pentru că cel mai bun moment pentru a o vizita este seara sau noaptea, când întunericul pune în evidență efectele luminii și creează o atmosferă misterioasă și romantică.

Despre Republika

Republika este Agenția de Comunicare cu ADN digital lansată pe piața din România în 2008. Compania are peste 15 ani de experiență în desfășurarea campaniilor integrate de comunicare oferind la nivel regional servicii complete: strategie de comunicare și poziționare de brand, Digital Marketing, PR & Influencer Marketing. Mai multe detalii pe pagina Republika.

 

Despre Wonderful Lighting

Compania Wonderful Lighting are sediul în orașul Gdynia din Polonia și oferă servicii de iluminat profesional pentru Crăciun și spectacole multimedia de lumină și sunet pentru municipalități, centre comerciale, hoteluri, restaurante, parcuri și grădini botanice. Datorită cooperării cu compania americană S4 Lights are acces la produse RGB multimedia unice, cum ar fi Pixel Pines – brazi de Crăciun multimedia și multe alte produse de iluminat care sunt folosite pentru a crea spectacole de lumini impresionante. Rezultatul: expoziții unice de lumină pregătite de la concept și design până la execuție, garantând clienților emoții de neuitat. Wonderful Lighting beneficiază de tehnologia oferită de compania americană S4 Lights – lider pe piața globală de iluminat multimedia și decorativ, companie care a colaborat cu Disneyland, SeaWorld și Silver Dollar.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies