fbpx
Acasa Noutăți Revista Casa și Grădina, ediția de martie 2023, este acum la chioșcuri

Revista Casa și Grădina, ediția de martie 2023, este acum la chioșcuri

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 43 vizualizari 4 minute timp estimat

Vrei o locuință de vis? Atunci investește în design de calitate. Revista Casa si Gradina, ediția de martie 2023, te așteaptă acum la chioșcuri și îți propune să descoperi viziunea lui Laurențiu Paicu asupra amenajărilor interioare cu accente Hollywoodine, vila Montecito în care s-a filmat documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle de pe Netflix, dar și târgurile de design de la Frankfurt, avantajele și dezavantajele interioarelor open space și plantele de interior eficiente în purificarea aerului. 

revista casa si gradina

Revista Casa și Grădina, ediția de martie 2023

Crearea unui plan de design unic, care să se potrivească nevoilor și preferințelor specifice ale clientului, implică automat necesitatea de a apela la serviciile unui designer de interior specializat, cu experiență în domeniu, capabil să-și exprime creativitatea și să interpreteze informațiile care vin de la client. În acest sens, Mihaela Rada, redactor șef la revista Casa și Grădina, are cele mai bune argumente:

„Designerul este acel cap limpede în sintetizarea unui pachet de preferințe, idealuri sau îngrijorări care vin de la fiecare membru al familiei, împachetându-le într-un tot unitar, coerent. Acesta va ține cont de criteriile tehnice ale locuinței și va găsi soluții pentru a transforma decorul într-unul cu design unic, adaptat perfect compartimentării și dimensiunilor locuinței.

Comandă acum ediția de martie a revistei Casa si Gradina sau bucură-te ofertele noastre avantajoase și abonează-te la Casa si Gradina.

Astfel, spațiul primește personalitate, strălucește etalând soluții ingenioase, iar fiecare colțișor este perfect optimizat, răspunzând necesității de confort și utilitate a fiecărui locatar. Designerii utilizează materiale și finisaje de calitate superioară și sunt atenți la detalii, astfel încât locuința să fie durabilă, funcțională și estetic plăcută. Dar pe lângă aspectul fantastic pe care îl primește amenajarea, o locuință în care un designer talentat își exprimă creativitatea poate crește valoarea proprietății, deoarece aceasta este unică și poate oferi o experiență de locuire superioară. Acest lucru poate fi un avantaj important în cazul în care proprietarul dorește să vândă sau să închirieze proprietatea în viitor. În concluzie, investiția în design crește valoarea proprietății și transformă experiența de locuit a proprietarilor.”

Te-ar mai putea interesa și  Azi a apărut noul număr al revistei Practic în Bucătărie sau Menține-te în formă cu jocurile inteligente din suplimentul MindGames, al revistei Practic în Bucătărie!

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies