fbpx
Acasa Noutăți Când apare filmul Seven Kings Must Die?

Când apare filmul Seven Kings Must Die?

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 60 vizualizari 4 minute timp estimat

Serialul The Last Kingdom s-a încheiat odată cu sezonul 5, care a apărut în primăvara lui 2022, dar fanii seriei au primit o veste bună din partea celor de la Netflix. Astfel, serialul va avea o continuare ce se va numi Seven Kings Must Die.

Noul film va apărea cel mai probabil în prima parte a anului 2023, conform informațiilor din presa de specialitate, însă data exactă nu a fost anunțată. Scenariul este bazat însă pe trei cărți scrise de Bernard Cornwell, War of the Wolf, Sword of Kings și War Lord.

„Filmul va fi ceva mai independent față de ce s-a putut vedea în serial până acum. Va fi un răsfăț în plus pentru fanii serialului TV, însă vei putea să îl urmărești chiar dacă nu ai urmărit până acum show-ul”, a spus producătorul executiv Nigel Marchant.

Filmările pentru Seven Kings Must Die s-au încheiat deja în martie 2022 și au durat doar două luni. Astfel, filmul este așteptat să apară la începutul lui 2023 pe Netflix.

 The Last Kingdom a inspirat și alte producții

Filmul Seven Kings Must Die nu este singura producție derivată din serialul The Last Kingdom. Pe lângă acest film, a apărut inclusiv un joc de casino. Acesta poartă tot denumirea The Last Kingdom și se regăsește pe lista cu jocuri cu recenzii bune de pe cazino NetBet. Utilizatorii apreciază că pot vedea pasaje din serial în producția dezvoltată de cei de la Skywind Group, iar jocul începe cu prezentarea lui Uhtred. În plus, printre simbolurile jocului se află principalele personaje din serial.

Așadar, nu e întâmplător că echipa de producție a decis să realizeze și un film derivat din The Last Kingdom. Rolul principal al lui Uhtred va fi interpretat tot de Alexander Dreymon, iar mai multe personaje își vor păstra și ele rolurile.

Regizor va fi Ed Bazalgette, rolul de regizor îi revine Marthei Hillier, iar producători sunt Mat Chaplin, Nigel Marchant și Gareth Neame.

 Povestea The Last Kingdom a început în 2015

 Cele cinci sezoane The Last Kingdom au fost apreciate de sute de mii de fani din toată lumea, iar serialul este considerat tocmai bun de făcut binging. Primul sezon a fost lansat pe 10 octombrie 2015, pe BBC Two și a inclus opt episoade, ce au rulat până pe 28 noiembrie 2015.

Al doilea sezon a apărut destul de târziu, la doi ani distanță, pe 16 martie 2017, și a avut opt episoade. Producția a început să fie preluată de Netflix odată cu sezonul trei, în care au fost lansate pe platformă simultan toate episoadele, în data de 19 noiembrie 2018. Sezonul 4 a apărut pe 26 aprilie 2020, având 10 episoade.

Ultimele zece episoade din sezonul cinci au apărut în martie 2022. Recenziile au fost bune, iar mulți fani s-au arătat întristați de faptul că serialul lor preferat ajunge la final. Totuși, vestea că din The Last Kingdom va rezulta spin-off-ul Seven Kings Must Die a fost primită cu bucurie, în condițiile în care nivelul de curiozitate este destul de mare.

Rămâne însă de văzut dacă Seven Kings Must Die va face parte din categoria spin-off-urilor de succes sau va reprezenta doar dorința echipei de producție de a continua o poveste și de a profita de succesul pe care seria l-a avut din 2015 încoace. Răspunsul îl vom afla cel mai probabil în primăvara lui 2023, când este așteptată lansarea filmului.

Foto: Netflix

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies