fbpx
Acasa Familie Accesoriile potrivite pentru rochia de mireasă

Accesoriile potrivite pentru rochia de mireasă

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 359 vizualizari 5 minute timp estimat

Toamna nu se numără numai bobocii, ci și miresele. Septembrie și octombrie sunt luni potrivite pentru nunțile de poveste la care visează orice tânără domnișoara. În cadrul acestor evenimente unice, rochiile de mireasă sunt esențiale pentru nunțile de vis, în stilul ales și potrivit cuplurilor de tineri care își unesc destinele. Vremea capricioasă uneori în acest sezon poate face ca ziua cea mare sa fie ploioasă sau însorită, caldă sau mult prea rece pentru ținuta miresei. 

Pentru a nu renunța la modelul de rochie mult dorit, accesoriile potrivite sunt foarte importante. Un bolerou pentru rochia de mireasă poate fi deopotrivă un articol util, dar și un element care să sporească frumusețea ținutei. 

Rochia de mireasă poate fi pusă în valoare cu accesoriile potrivite

Posibilitatea unei zile a nuntii mai răcoroasă și chiar diferențele de temperatură dintre orele amiezii și serile mai reci de toamnă nu trebuie sa influențeze alegerea rochiei de mireasă. Un bolerou sau o jachetă potrivita pot acoperi umerii, brațele sau spatele descoperit al miresei și pot adauga un plus de farmec rochiei. 

Alegerea accesoriilor potrivite se face în funcție de mai multe criterii, astfel încât efectul vizual al apariției miresei printre invitați, dar și în ochii mirelui, sa fie tulburător. Boleroul trebuie să se potrivească rochiei de mireasă atât ca material, cat și ca design. Pentru un echilibru optic, la o rochie mulată pe corp se poate alege un bolerou care sa dea volum în zona umerilor, cu volane sau aplicații din tulle. Rochiile în forma de A, care se lărgesc mult către poale cer un bolerou fin, din voal transparent sau dantela fină, cu același pattern floral ca al rochiei de mireasă, daca aceasta are dantelă. Efectul de-a lungul zilei va fi de doua rochii întra-una, respectiv cu și fără bolerou.

Cum se alege voalul în funcție de rochia de mireasă?

Voalul de mireasă completează ținuta, adăugând poezie și rafinament, alături de o nota de mister. Acesta învăluie trupul, pune în valoare coafura și chipul miresei, iar alegerea lui trebuie sa fie în deplină armonie cu rochia de mireasă. O croială care se mulează pe corp și o apariție de sirenă trebuie sa aibă un voal voluminos, amplu, cu mai multe straturi sau volane pe margini sau bordura din organiza strălucitoare și mătăsoasă. Un voal fin, ca o părere se va potrivi unei rochii spectaculoase, cu volum în zona fustei. O bordură din dantelă prețioasă pe umerii goi vine să completeze o rochie în stil retro, cu accente rafinate din dantelă.

La Salonul Elite Mariaj, accesoriile sunt create pentru a se potrivi ideal rochiilor de mireasă. Pentru nașe, rochiile de seară vin într-o gama largă de modele, care acoperă toate gusturile și se încadrează în cele mai recente tendințe ale modei. Se poate crea o ținută de vis, din care viitoarele mirese și nașele să aleagă în funcție de preferințe și stilul nuntii.

 

Copyright imagini: www.elitemariaj.ro

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies