fbpx
Acasa Lifestyle Un nou volum din seria Bridgerton: Fata cu soțul închipuit

Un nou volum din seria Bridgerton: Fata cu soțul închipuit

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 41 vizualizari 4 minute timp estimat

Seria literară Bridgerton, de Julia Quinn, a ajuns la volumul al 10-lea: Fata cu soțul închipuit.

Cartea este disponibilă în librăria online BOOKZONE și cu siguranță o să îți facă mare plăcere să o citești. Dacă nu ai auzit de această serie, însă îți plac romanele de dragoste, te încurajăm să îi dai o șansă. De asemenea, cărțile au fost și ecranizate, așa că mai ai un motiv în plus să le citești.

Seria Bridgerton urmărește poveștile unei familii de nobili. Acțiunea se desfășoară în Londra anilor 1800 și suntem siguri că te vor cuceri detaliile prezentate în carte despre seriale de bal, despre personaje, despre luxul predominant și bineînțeles, vei aprecia și desfășurarea acțiunii din fiecare volum. Fiecare carte prezintă povestea unuia dintre membrii familiei Bridgerton, astfel încât apuci să îi cunoști pe fiecare în parte cât mai bine.

Bridgerton

Autoarea, Julia Quinn, pe numele său real Julie Pottinger este cunoscută pentru poveștile de dragoste deosebite pe care le portretizează. Trebuie să știi că este autoarea a nu mai puțin de 18 bestselleruri New York Times consecutive, ceea ce este o mare realizare. Cărțile autoarei au fost vândute în milioane de exemplare în întreaga lume. Spre exemplu, doar în SUA s-au vândut peste 10 milioane de copii ale romanelor sale.

Julia Quinn a publicat prima carte la vârsta de 24 de ani: Splendid. De aici, succesul său a fost pe o pantă ascendentă, având în vedere că a continuat să lucreze cu aceeași editură și același redactor de-a lungul anilor. Autoarea a absolvit cursurile Universităților Harvard și Radcliffe. Înainte de a se apuca de scris, a cochetat cu medicina, însă s-a retras de la cursurile Facultății de Medicină de la Universitatea Yale pentru a se focusa pe scris. Adevăratul succes l-a cunoscut în momentul în care primele volume din seria Bridgerton au fost ecranizate în serialul cu același nume, care a fost pe locul 1 în topul vizionărilor Netflix din 76 de țări.

Cel mai recent volum al seriei, Fata cu soțul inchipuit, prezintă povestea orfane Cecilia Harcourt. Fratele ei este rănit în război, așa că fata are doar două opțiuni: să se mute cu o mătușă sau să se mărite cu un verișor pe care nu îl suporta, căsătoria fiind din interes. Niciuna dintre opțiuni nu este atractivă, așa că protagonista decide să traverseze Atlanticul pentru a-și găsi fratele și a-l ajuta să își revină. Când ajunge la destinație, nu reușește să își găsească fratele, ci pe cel mai bun prieten al său, ofițerul Edward Robesky. La rândul său, este grav rănit, iar pentru a avea grijă de el, Cecilia va spune o mică minciună. Mai exact, a spus tuturor că este soția lui Edward. Când Edward își revine, constată că lovitura la cap i-a provocat amnezie și astfel nu își amintește ultimele luni din viața sa. Știe cine este Cecilia, însă nu își amintește să se fi căsătorit cu ea.

Dacă vrei să afli cum se termină această poveste neobișnuită, comandă cartea de la libraria online Bookzone!

Foto: Unsplash

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies