fbpx
Acasa Noutăți Gala dramaturgilor români

Gala dramaturgilor români

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 44 vizualizari 2 minute timp estimat

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță Gala Dramaturgilor Români!

Marți, 6 decembrie, începând cu ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”, Teatrul Dramaturgilor Români organizează Gala Dramaturgilor Români, un eveniment dedicat promovării dramaturgiei românești și premierii autorilor de teatru consacrați. Juriul format din specialiști în domeniul artei spectacolului va stabili criteriile în baza cărora vor fi acordate premiile din acest an.

Elementul de noutate al Galei constă într-un premiu pe care iubitorii de teatru îl vor putea oferi, în urma votului, unuia dintre dramaturgii români jucați pe scenele teatrelor bucureștene. Propunerile pentru Premiul publicului spectator de teatru au fost transmise pe email, la adresa manager@teatruldramaturgilor.ro, până la data de 5 decembrie 2022, ora 12:00.

Gala Dramaturgilor Români se va încheia cu prezentarea spectacolului „INOCENTUL” de Ion Băieșu, regia Radu Băieșu, în interpretarea lui Dan Tudor.

Intrarea liberă în măsura locurilor disponibile în ziua evenimentului.

Rezervări: 0756 021 106.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul

General al Municipiului București

 

Foto: Teatrul Dramaturgilor Români, 123rf

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies