fbpx
Acasa Promo CĂLĂTORII DE VARĂ – concert inedit pe 15 Iunie la Sala Dalles

CĂLĂTORII DE VARĂ – concert inedit pe 15 Iunie la Sala Dalles

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 83 vizualizari 1 minute timp estimat

Muzica este limbajul universal ce ne poartă într-un voiaj cultural în jurul lumii, pornind de pe scena sălii Dalles.  Inedită, vibrantă şi plină de pasiune, incursiunea va ajunge, prin sonorităţi specifice, din România, Europa balcanică și cea occidentală, tocmai până în America de Nord și Sud, Africa şi Asia. Artişti de prestigiu se vor angrena în acest dialog intercultural, ca o sărbătoare a muzicii fără frontiere.

Spectacolul dezvăluie publicului unitatea in diversitatea  tradiţiilor și obiceiurilor din diferite colţuri ale lumii, cuprinzând muzică tradiţională și prelucrări folclorice, ritmuri bogate, piese încărcate de dinamism și culoare, dar și de o profunzime și sensibilitate aparte. Momentele de muzică și dans vor alterna cu cele de bună dispoziție, adusă pe scenă şi în suflete de actorul Alexandru Bindea.

Spectacolul este organizat de Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”, BES România și Asociația SmartArt
Protagonişti:
Alexandru Bindea. actor
Maria Mădălina Constantin
Naliny – interpretă de muzică indiană
Interpretul peruan Itto Meza
Interpretul congolez Shiki L’artist
Cezar Bălan
Alin Horia Mânzat

Coregrafie și interpretare:
Carmen Leocadia Pesantez
Angelica Floareș
Costas Haraga și Leonard Ghiaur
Ansamblul folcloric „Flacăra Prahovei”

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies