fbpx
Acasa Noutăți Catalina Cara și Jurjak lansează single-ul “Ghost Flower”

Catalina Cara și Jurjak lansează single-ul “Ghost Flower”

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 44 vizualizari 4 minute timp estimat

La mai puțin de un an de la lansarea albumului său de debut, ”Leap Year Baby”, Catalina Cara lansează un nou single in colaborare cu JURJAK, care se numește “Ghost Flower”.

“Ghost Flower este prima mea colaborare cu o voce feminina, este o idee mai veche care in colaborare cu Catalina Cara si Mihai Ristea a imbracat forma unei povesti de dragoste, o piesa visatoare care infloreste doar la luna plină.” declara Jurjak.

Despre prima ei colaborare, Catalina spune: “Este primul meu featuring cu un artist si sunt foarte fericita ca am avut oportunitatea sa lucrez la piesa in studio impreuna cu Jurjak si Mihai Ristea. Jurjak este un artist cu mult talent si autenticitate si este si o persoana minunata. “Ghost Flower” este rezultatul energiilor noastre care s-au potrivit si s-au mixat intr-o piesa.”

Catalina a avut un concert de lansare special alaturi de JURJAK care a marcat noua lansare, într-o formulă de scenă specială pe data de 2 februarie în club Expirat din Bucuresti. De asemenea, piesele Catalinei au fost incluse în peste 4000 de playlisturi internaționale pe Spotify la fel ca și multe difuzări radio peste tot în lume și a avut concerte la cele mai importante festivaluri din România ca Electric Castle, Summerwell, Analogue, Romanian Creative Week și multe altele. Una dintre piesele ei in limba romana, “Dulcea si tandra mea fiara” a fost coloana sonora in cadrul showului sustinut de patinatoarea Isabeau Levito, castigatoarea Campionatului american de patinaj artistic din ianuarie 2023 dar si coloanal sonora pentru patinatoarea canadianca Madeline Schizas la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2022. In plus, programul Catalinei Cara de concerte international incepe sa prinda contur, va canta in cadrul festivalului Future Echoes din Suedia in luna februarie, Namm Show in California in luna aprilie, Spike din Bulgaria in luna mai si BUSH din Ungaria in luna octombrie.

“Ghost Flower” este imbinarea a doua voci foarte diferite dar complementare a doi artisti care fac parte din alternativul romanesc, care abordeaza genuri muzicale diferite, dar cu un scop comun, acelasi limbaj de iubire. Piesa spune povestea unui final relatie de iubire si exprima durerea prin care trece fiecare dintre iubiti cu un soundtrack alt soul cu influente jazz & blues.

Uneori dragostea, acest teren la care ținem atât de mult și pe care îl protejam cu orice preț, ne face să suferim foarte tare… “Ghost Flower” este despre pasiune și senzualitate, întuneric și lumină… lupta dintre cei doi iubiți pentru a depăși conflictul și inimile frânte, joaca dintre ego-uri și posesivitate dar și frica imensă de a se pierde unul pe celălalt.”

Videoclipul piesei “Ghost Flower” este regizat de Hypno (Bogdan Moldoveanu), unul dintre cei mai prolifici regizori romani, un fervent sustinator al scenei alternative romanesti care are in portofoliul lui videoclipuri pentru Subcarpati, Omul cu Sobolani, Golan, Parov Stelar, Moonlight Breakfast, Jurjak si multi altii.  Videoclipul ne trece prin ultima noapte petrecuta impreuna de doi iubiti vampiri care sunt in relatie de multe decenii si care decid ca este timpul pentru ceva nou. Protagonistii videoclipului sunt Dragos God si Irene Albu, iar Catalina Cara si Jurjak relateaza povestea prin versurile melodiei. Imaginea a fost realizata de ATE (Alexandru Dorobantu) si echipa lui iar de zona de styling s-a ocupat Ovidiu Buta avand in echipa pe Gratiela Hîra, Alex Ifimov, Delia Tudose si Oana Ilie.

Aici poti viziona videoclipul: https://youtu.be/0qc4tk-9J3o

Ghost Flower poate fi ascultata pe toate platformele de streaming: https://bfan.link/ghost-flowerhttps://catalinacara.bandcamp.com/

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies