fbpx
Acasa Promo Creează-ți un ritual de bine la cafea inspirat din Cultura Cafenelelor Vieneze, cu sortimentele de cafea Julius Meinl

Creează-ți un ritual de bine la cafea inspirat din Cultura Cafenelelor Vieneze, cu sortimentele de cafea Julius Meinl

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 148 vizualizari 4 minute timp estimat

Cultura Cafenelelor Vieneze înseamnă rafinament, tradiție, calitate, timp prețios, iar Julius Meinl, furnizor de cafea premium, le reprezintă pe toate acestea încă din 1862. Acum te invită și pe tine să îți creezi propriul ritual la cafea, în confortul propriei case.

Inclusă în Patrimoniul Cultural Intangibil UNESCO în 2011, Cultura Cafenelelor Vieneze inspiră la momente de pauză, în care fiecare clipă este savurată, înghițitură cu înghițitură. Aici, timpul și spațiul sunt consumate, însă doar cafeaua se regăsește pe nota de plată. O cafenea vieneză inspiră o atmosferă specială, cu mici ritualuri și detalii care creează o ambianță unică.

Te poți bucura și tu acasă de un ritual clasic vienez:

  • Alege o cafea din boabe de cea mai bună calitate, potrivită pentru rețete de cafea clasic vieneze
  • Creează-ți un colț în care să îți iei câteva momente în fiecare zi pentru a savura în liniște cafeaua
  • Citește un ziar sau revista ta preferată în timp ce deguști cafeaua de dimineață
  • Nu te grăbi! Ritualul vienez al cafelei este tocmai despre a ne lua timp să apreciem micile momente și să le savurăm

 

Julius Meinl

Ce sortimente de cafea poți alege?

Cafeaua boabe este versatilă și este potrivită pentru mai multe dispozitive de preparare, dacă obții măcinătura corectă. Folosește-o ca atare în aparatele automate de cafea, optează pentru o măcinătură medie spre fină pentru espressoarele manuale de cafea sau asigură-te că ai o măcinătură foarte fină pentru preparare la ibric sau moka pot.

Sortimentele din gama Premium Collection îți vor însenina fiecare dimineață cu gustul echilibrat și aroma intensă.

Recomandăm sortimentul Espresso pentru cei care beau cafeaua fără lapte: boabele 100% Arabica, atent alese din cele mai renumite plantații de cafea din Brazilia și America Centrală, oferă acestui produs o aromă proaspătă, un gust delicat și dulce, precum și o cremă excepțional de fină.

Julius Meinl

Pentru iubitorii preparatelor de cafea cu lapte, sortimentul Caffè Crema îmbină cele mai fine boabe de cafea Arabica, provenite din diverse regiuni ale Braziliei și Americii Centrale, împreună cu boabele Robusta selectate din Asia. Rezultă o cremă delicată și fină, alături de o aromă intensă cu note de alune.

Julius Meinl

Sortimente de cafea din gama Premium Collection, obținute din cele mai fine boabe de pe plantații din Brazilia și America Centrală, au o aromă intensă și gust bogat și sunt obținute în mod responsabil. Ambele sortimente sunt disponibile în gramaje de 500g și de 1000g. Le poți găsi în magazinele fizice și online.

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies