fbpx
Acasa Casa și grădina Cum să alegi comoda cu sertare potrivită

Cum să alegi comoda cu sertare potrivită

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 59 vizualizari 6 minute timp estimat

Comodele sunt piese de mobilier care economisesc spațiu, și care te ajută să menții casa ordonată. Sunt o combinație de funcționalitate și design, care îți poate scoate în evidență stilul personal și sunt extrem de utile ca spații de depozitare pentru camera de zi, sufragerie, hol sau dormitor. 

O comodă poate fi mai potrivită pentru casa ta decât este pentru decorul altor case, de aceea îți prezentăm câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a face alegerea corectă.

  1.    Unde vrei să poziționezi comoda?

Este necesar ca mai întâi să decizi unde dorești să plasezi noua comodă. Cât spațiu ai disponibil și ce alte piese de mobilier se află deja în cameră? Ia în considerare, de asemenea, dacă comoda cu sertare ar putea fi utilă în mai multe scopuri prin înlocuirea unora dintre piesele de mobilier pe care le ai deja. Vei putea simplifica decorul prin integrarea mai multor soluții de depozitare într-o comodă mare. Rafturile, cutiile de pe podea, suporturile pentru haine și alte locuri în care tu și ceilalți membri ai familiei țineți lucrurile în aer liber pot fi îndepărtate și veți obține astfel o cameră frumoasă și ordonată.

Dacă ai obiecte decorative pe care vrei să le păstrezi la vedere, ia în considerare o vitrină.

  1.    De cât spațiu ai nevoie pentru depozitare?

Continuă luând în considerare ce vrei să depozitezi în comodă și cât de mare trebuie să fie. Nu-ți subestima nevoia de spațiu pentru depozitare. Dacă ai nevoie de spațiu de depozitare și pentru partener sau parteneră, ia în considerare o comodă dublă, precum comoda JENSLEV cu 8 sertare, sau cumpără două comode cu sertare, pe care să le așezi una lângă cealaltă. Vei fi cu siguranță mulțumit atunci când vei avea un spațiu dedicat pentru toate obiectele tale personale.

Poți de asemenea să folosești comoda pentru depozitarea articolelor care sunt folosite în alte încăperi. Poți dedica un sertar fețelor de masă și șervețelelor, chiar dacă comoda este amplasată în dormitorul sau în biroul tău.

  1.    Ai nevoie de mai mult decât de sertare?

O comodă nu trebuie neapărat să fie compusă numai din sertare. Unele modele au uși, altele au incluse rafturi. O comodă cu rafturi poate fi folosită și ca noptieră sau poate fi potrivită într-un hol în care poți păstra o tavă pentru chei și alte obiecte mici pe raft.

Unele comode au o ușă în plus pe lângă sertare. Acest lucru poate fi util dacă ai nevoie de un loc unde să-ți păstrezi sfeșnicele și alte obiecte care stau cel mai bine în poziție verticală.

4.   Ce stil și culoare îți plac?

Odată ce ai stabilit elementele de bază – spațiul pe care îl ai disponibil și pentru ce ai nevoie de comodă, poți începe să cauți stilul care îți place. Poți găsi o comodă care să completeze decorul existent sau una care să contrasteze cu acesta. Dacă decorul tău este lejer și elegant, poți continua să abordezi acest stil. Dar de ce să nu încerci ceva mai îndrăzneț și să alegi o comodă neagră pentru a atrage atenția?

Dacă ai îndoieli, amintește-ți că nu poți greși niciodată cu un look clasic.

Dacă vrei să cumperi mai mult decât o simplă comodă, ai șansa să obții un aspect armonios și unitar prin explorarea pieselor de mobilier din cadrul aceleiași colecții.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies