fbpx
Acasa Promo De ce este important să folosești un gel de igienă intimă? Descoperă Saforelle!

De ce este important să folosești un gel de igienă intimă? Descoperă Saforelle!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 107 vizualizari 2 minute timp estimat

Menținerea unei igiene intime corespunzătoare este esențială pentru sănătatea femeilor. Igiena adecvată și respectarea unei rutine corespunzătoare pot preveni infecțiile sau iritațiile.

Gelul de igienă intimă joacă un rol esențial, acesta trebuie să respecte pH-ul natural al vaginului, astfel încât să nu fie afectat echilibrul florei. De asemenea, gelul trebuie să aibă o formulă blandă pentru a menține echilibriul PH-ului și a bacteriilor benefice.

Sfaturi Saforelle pentru o igienă intimă corectă:

  • Folosiți un gel pentru igienă intimă și nu săpun, deoarece acesta poate dăuna barierei protectoare de la suprafața pielii
  • Este esențial să utilizați un gel de igienă intimă adecvat pentru a vă asigura că nu apar iritații
  • Evitați dușurile vaginale (le folosiți doar daca sunt recomandate de un medic). Ele pot modifica flora și mucoasa protectoare a vaginului.

Saforelle Gel delicat pentru igiena intima este alegerea perfectă pentru femeile care doresc să mențină o igienă intimă corectă și să prevină disconfortul. Formula sa delicată, cu extract de Brusture, oferă o curățare eficientă și o hidratare optimă, respectând echilibrul natural al zonei intime.

Potrivit și pentru femeile însărcinate.

Gelul de igienă intima Saforelle este special conceput pentru o îngrijire delicată a pielii sensibile și/sau iritate, iar datorită formulei sale delicate și fără săpun este adaptat în mod special utilizării zilnice și respectă echilibrul natural al florei intime, putând fi utilizat pe tot corpul, ca un gel de duș.

Saforelle este testat ginecologic și dermatologic și are miros proaspăt datorită principiului activ sinodor care neutralizează mirosurile neplăcute.

Pentru noutăți și informații despre produsele Saforelle te invităm să ne urmărești pe paginile de social media: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555953299327 și https://www.instagram.com/saforelle_ro/.

Produsele Saforelle le gasesti aici: https://comenzi.farmaciatei.ro/ingrijire-personala/ingrijire-intima/produse-igiena/filtre/brand,saforelle/

#saforelle #igienaintima #intimatecare

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies