fbpx
Acasa Frumusețe Dermatocosmeticele Cantabria Labs ajung în România

Dermatocosmeticele Cantabria Labs ajung în România

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 39 vizualizari 4 minute timp estimat

MagnaPharm aduce vești bune pentru pielea ta de la brand-ul Cantabria Labs! Brand-ul de referință pe piața de dermatocosmetice din Europa este acum și în România!

Piața de produse dermatocosmetice din România a ajuns la 98 milioane Euro în noiembrie 2022, cu o creștere de 5,6% în unități și aproximativ 14,4% în valoare față de primele 11 luni ale anului 2021. Este un sector dominat în principal de 3 mari jucători care dețin mai mult de 50% din piață, dar cu un mare potențial pentru brandurile internaționale cu knowhow puternic și relevanță la nivel global.

2022 a fost un an important pentru piața de produse dermatocosmetice din România, dar și pentru MagnaPharm Marketing & Sales România care a lansat Cantabria Labs, un brand născut din pasiunea pentru inovație și dorința de a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții oamenilor.

Cu o tradiție de peste 30 ani și o prezență extinsă la nivel international, în peste 80 de țări, brandul spaniol Cantabria Labs este lider în prescripțiile dermatologilor din țări precum Spania, Italia și Portugalia.

Portofoliul de produse Cantabria Labs este diversificat, adresându-se femeilor, bărbaților, dar și copiilor și reunind 6 game:

  • Heliocare – gama de protecție solară pentru întreaga familie, ce are grijă de pielea tuturor cu ajutorul tehnologiei inovatoare Fernblock®, tehnologie ce protejează împotriva radiațiilor solare (UVB-UVA-Lumină vizibilă-Infraroșu).
  • Biretix – gamă special concepută pentru a ajuta la prevenirea și reducerea acneei la adolescenți și adulți, ce combină tehnologia Retinsphere® (două molecule de acid retinoic) și BIOPEP-15 ce are efect antibacterian.
  • Endocare – gama ce previne și reduce îmbătrânirea pielii, dar ajută și la regenerarea ei prin intermediul tehnologiilor patentate și a ingredientelor active inovatoare ce acționează chiar și în cele mai profunde straturi ale pielii.
  • Elancyl – gama de produse ce luptă împotriva aspectului inestetic al pielii: celulită, vergeturi și depozitele adipoase. Folosite în combinație cu tehnici de masaj medical ajută la combaterea imperfecțiunilor pielii.
  • Neoretin – gama concepută pentru a preveni și reduce îmbătrânirea pielii, luptă împotriva efectelor poluării și ajută la corectarea pigmentului. Formula inovatoare combină ingredientele active de regenerare a pielii cu efectul iluminator pentru a combate tenul neuniform și petele pigmentare.
  • Iraltone – gama pentru îngrijirea părului și a scalpului. Formula are acțiune antioxidantă, purificatoare și ajută la eliminarea impurităților.

Produsele sunt distribuite exclusiv în România și sunt disponibile în lanțurile de farmacii din toată țara, precum și online, pe site-urile farmaciilor.

“Unii dintre factorii care ne-au atras în acest parteneriat strategic sunt tehnologiile pe care le dezvoltă constant laboratoarele Cantabria Labs, dar și expertiza pe care MagnaPharm o are în distribuția și reprezentarea companiilor farmaceutice de renume pe piața din România. De asemenea, standardele de producție, dar și adaptare la noile tendințe ale pieței au contribuit la decizia de a introduce portofoliul Cantabria Labs pe piața farmaceutică din România.” – Iris Matei, Regional Director Romania, Hungary and Serbia MagnaPharm.

Foto: 123RF/PR

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies