fbpx
Acasa SănătateNutriție și diete Digestie ușoară după o masă copioasă

Digestie ușoară după o masă copioasă

Autor: Roxana Stoian
1 comentariu 52 vizualizari 2 minute timp estimat

Știm cu toții că, mai ales în preajma sărbătorilor, deși ne propunem să mâncăm echilibrat, de multe ori facem abuzuri cu delicii culinare și astfel apar problemele digestive. Indigestie, greață, disconfort gastric, senzație de preaplin sau arsură în capul pieptului, toate îți pot strica bucuria și atmosfera de sărbătoare.

În aceste cazuri, ar fi bine să ai în casă un kit de prim ajutor pentru nevoi digestive de la Fiterman Pharma.

Iată ce ar trebui să conțină:

Digex Plus – Conține un amestec complex de enzime digestive, ce ajută organismul să facă față suprasolicitării cauzate de mese copioase sau alimentație inadecvată, reprezentănd alegerea perfectă în perioadele de sărbători. Combate eficient indigestia, reduce disconfortul gastric, senzația de preaplin și cea de greață. Contribuie la eliminarea gazelor intestinale și stimulează secreția biliară.

Gastimax Med comprimate – Un dispozitiv medical recomandat pentru tratamentul simptomelor refluzului gastro-esofagian: senzația de arsură în capul pieptului, regurgitația acidă, indigestie, tusea și inflamația faringelui și a laringelui (legate de reflux). 

Gastimax Med suspensie orală – Ajută la ameliorarea rapidă a senzației de arsură în capul pieptului. Protejează mucoasa esofagiană de acțiunea acidului gastric, formând o barieră protectoare, ce împiedică refluxul acid.

Produsele sunt disponibile în farmacii, dar și pe: https://shopfiterman.ro/  

Aflați mai multe informații și pe paginile de social media ale companiei Fiterman Pharma.

1 comentariu

Oana 12/04/2023 - 17:33

Pare un supliment care poate ajuta la digestie. Stiu de acest supliment de la o prietena care il foloseste mai mereu.

Raspunde

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies