fbpx
Acasa Promo Dyson a deschis un nou magazin în Astir Marina, Grecia

Dyson a deschis un nou magazin în Astir Marina, Grecia

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 148 vizualizari 13 minute timp estimat

Eveniment grandios pe Riviera Atenei! Joi, 27 iunie, celebrul brand internațional de origine britanică – DYSON- a inaugurat primul magazin în Astir Marina, Grecia. Acest moment important a reunit hairstiliști ambasadori Dyson din trei țări, influenceri cu milioane de urmăritori, oficialități locale precum și persoane din showbiz și turiști interesați de produsele mărcii.

Astir Marina- o locație exclusivă pentru iahturi de lux situată în peninsula Vouliagmeni, la 21 km sud de Atena și portul Pireu. Un cadru feeric în care Dyson a inaugurat un nou magazin cu produse de înaltă tehnologie. În acest spațiu, iubitorii de tehnologie pot explora inovațiile din diverse categorii precum: îngrijirea părului (aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait, uscătorul de păr Dyson Supersonic și multi-stylerul Dyson Airwrap), igienizarea locuinței (aspiratorul fără fir Dyson V15 Detect) și purificarea aerului. Vizitatorii pot testa produsele direct în magazin și pot experimenta modul în care tehnologia avansată Dyson le poate transforma rutina zilnică, în timp ce personalul foarte bine pregătit oferă sfaturi personalizate, ajutându-i pe oaspeți să aleagă produsele Dyson ideale pentru nevoile lor.

Astfel, pe Riviera Ateniană, acum, Dyson s-a aliniat unor celebre mărci precum Gucci, Chanel sau Loro Piana, care au familiarizat publicul de masă cu limbajul luxului.

Deschiderea magazinului a fost sărbătorită în cadrul unui eveniment exclusivist care a reunit media și influencers din trei țări (România, Grecia și Cehia), iar invitații au avut ocazia să se bucure de demonstrații de hairstyling live susținute de ambasadorii Dyson, Ioannis Michalelis ambasador Dyson Grecia, Teuta Mesaros ambasador Dyson Croația și Cătălin Manolache ambasador Dyson România. De asemenea, participanții au avut ocazia să testeze personal tehnologiile Dyson de îngrijire a părului.

Despre Dyson

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. De la înființarea sa în 1993, Dyson a început activitatea într-o garsonieră din Regatul Unit și a crescut constant. În prezent, Dyson are un sediu global în Singapore, la centrala electrică St James, recent renovată, și două campusuri tehnologice în Regatul Unit, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și pe aerodromul RAF Hullavington restaurat, alături de 10 centre de inginerie și cercetare în întreaga lume. Dyson rămâne o afacere de familie și are peste 14 000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă globală de ingineri de 6 000 de persoane. Compania vinde produse pe 85 de piețe internaționale, în peste 250 de magazine Dyson Demo, precum și online, prin intermediul unor instrumente digitale și experiențe virtuale de pionierat.

Dyson investește 2,75 miliarde de lire sterline în afacere pentru a concepe produse și tehnologii revoluționare și are echipe globale de ingineri, oameni de știință și dezvoltatori de software care se concentrează pe dezvoltarea de celule de baterii cu stare solidă, motoare digitale de mare viteză, sisteme de detectare și de vedere, robotică, tehnologii de învățare automată și investiții în A.I. De la inventarea primului aspirator ciclonic fără sac – DC01 – în 1993, Dyson a creat tehnologii de rezolvare a problemelor în purificarea aerului, robotică, îngrijirea părului, iluminat, uscarea mâinilor și acum audio, cu căștile cu anulare a zgomotului Dyson Zone cu purificare a aerului, puse în vânzare în acest an.

Institutul de inginerie și tehnologie Dyson este un nou model de educație în domeniul ingineriei, care combină rigoarea academică a unei universități tradiționale cu experiența practică și din lumea reală a lucrului la produse și proiecte tehnologice în cadrul unei companii tehnologice globale. Cei 156 de ingineri licențiați ai Dyson primesc un salariu din prima zi și nu plătesc taxe de școlarizare; 37% dintre inginerii licențiați se identifică ca fiind femei, în comparație cu media de 21% la cursurile de licență în inginerie din Regatul Unit. Institutul Dyson nu oferă doar o educație, ci și începutul unei cariere Dyson accelerate.

Fondată în 2002, Fundația James Dyson este o organizație caritabilă internațională care încurajează inginerii aspiranți, sprijină educația în domeniul ingineriei și investește în cercetarea medicală, donând până în prezent peste 140 de milioane de lire sterline pentru cauze caritabile. Premiul James Dyson este concursul anual de design al fundației și este deschis studenților la design și inginerie, actuali și recenți. De la înființarea sa în 2005, premiul a sprijinit peste 300 de invenții din întreaga lume, furnizând fonduri pentru a sprijini comercializarea acestora; 70% dintre câștigătorii trecuți ai premiului James Dyson la nivel mondial își continuă invențiile cu normă întreagă.

Familia Dyson a înființat Dyson Farming în 2012. Neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon din 2019, aceasta este una dintre cele mai mari întreprinderi agricole din Regatul Unit, care se întinde pe 36 000 de acri în Lincolnshire, Oxfordshire, Gloucestershire și Somerset. Este o întreprindere familială diferită de oricare alta, axată pe investiții pe termen lung în agricultura britanică și în mediul rural. Producția alimentară durabilă, securitatea alimentară și mediul sunt vitale pentru sănătatea și economia Regatului Unit. Există o oportunitate reală ca agricultura să conducă o revoluție în tehnologie și viceversa. Dyson Farming dezvoltă noi abordări pentru o agricultură și o producție alimentară eficiente, de înaltă tehnologie.

Dyson Farming cultivă o gamă variată de produse, inclusiv grâu și orz, cartofi, ceapă și mazăre – pentru care este cel mai mare producător din Regatul Unit. De asemenea, produce carne de vită și de miel și cultivă căpșuni britanice în afara sezonului în sera sa ultramodernă de 15 acri, care este încălzită de un digestor anaerob adiacent.

Produse cheie

– Căști Dyson Zone™ cu anulare a zgomotului și purificare a aerului: Anulare avansată a zgomotului elimină zgomotul nedorit al mediului și al motorului, iar sunetul de precizie de înaltă fidelitate reproduce sunetul așa cum a intenționat artistul sau creatorul. Acționate de cele mai mici compresoare din orice aparat Dyson, Dyson Zone™ atrage aerul prin filtrele electrostatice din fiecare cască pentru a capta 99% din particulele de până la 0,1 microni, iar filtrele de carbon îmbogățit cu potasiu elimină vaporii din oraș, pentru a furniza aer mai curat la nasul și gura purtătorului prin intermediul unui vizor fără contact.

– Aspirator fără fir Dyson V15 Detect™: O nouă generație de aspiratoare fără fir, lansate în martie 2021, dispun de un cap de curățare iluminat care dezvăluie praful ascuns, în timp ce un senzor piezo acustic măsoară și înregistrează praful și resturile care au fost aspirate.

– Aspiratorul fără fir Dyson Omni-glide™:  Cel mai manevrabil aspirator Dyson cu primul cap de curățare omnidirecțional Fluffy™. Tehnologia proprietară Dyson de îngrijire a podelelor este concentrată și rearanjată în linie, permițându-i să se întindă și să curețe în spații înguste.

– Aspirator robot Dyson 360 Heurist™: Combină cele mai noi capacități de cartografiere și navigație cu tehnologiile brevetate Dyson pentru a oferi performanțe puternice de curățare, navigând eficient în întreaga cameră și evitând obstacolele – chiar și în condiții de lumină slabă.

– Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde™ – Acum, cu detectarea precisă a formaldehidei în stare solidă și distrugerea catalitică a formaldehidei, cea mai nouă generație de purificatoare de aer inteligente de la Dyson este cea mai avansată de până acum în ceea ce privește combaterea poluanților gazoși și a particulelor în suspensie, în timp ce vă încălziți și răciți spațiul.

– Uscător de păr Dyson Supersonic™: Uscătorul de păr rapid, propulsat de motorul digital Dyson V9, mic, dar puternic, se învârte cu până la 110.000 rpm – de până la 6 ori mai rapid decât alte motoare de uscătoare de păr.  Intelligent Heat Control măsoară temperatura aerului de peste 40 de ori pe secundă și reglează căldura pentru a ajuta la protejarea strălucirii părului tău. Instrumentul vine acum cu o gamă de accesorii pentru diferite tipuri de păr, inclusiv atașamentul Flyaway.

– Dyson Airwrap™ multi-styler: Cel mai performant și mai eficient Airwrap Dyson de până acum, reproiectat pentru o coafare mai rapidă și mai ușoară. Un aparat. 13 atașamente. Mai multe stiluri. Mai multe tipuri de păr. Ondulează, modelează, netezește și ascunde șuvițele. Fără a deteriora căldura.

– Placa de îndreptat Dyson Corrale™: Singura placă de îndreptat care utilizează plăci flexibile care se modelează pentru a aduna părul, acest control permite coafarea cu mai puțină căldură și deteriorare. Acesta încorporează un senzor inteligent pentru a regla și ajusta temperatura plăcilor sale de 100 de ori pe secundă.

– Dyson Solarcycle™ Morph: Urmărește lumina naturală a zilei și se transformă inteligent pentru diferite utilizări. Are un sistem unic de urmărire a luminii diurne locale și furnizează lumină în întreaga cameră în patru formate diferite – ca lumină indirectă, de lucru, caracteristică sau ambientală.

– Dyson Airblade –  Un uscător de mâini rapid și eficient energetic cu filtru HEPA. Produce cu până la 85% mai puțin CO2 decât prosoapele de hârtie și costă mai puțin de 99% să funcționeze în modul Eco. Furnizează foițe de aer care se deplasează cu 624 km/h și care urmează conturul mâinilor utilizatorului, răzuind apa de pe suprafață în câteva secunde. La nivel global, se estimează că tehnologia Dyson Airblade usucă peste 150 de milioane de perechi de mâini pe zi.

Fapte și cifre-cheie

– În ciuda provocărilor semnificative și a pierderilor de producție cauzate de pandemia Covid-19 și de penuria globală de cipuri, Dyson a anunțat o creștere puternică a veniturilor în 2021, de 5%, până la 6,0 miliarde de lire sterline (2020: 5,7 miliarde de lire sterline) și o creștere a profiturilor (EBITDA) cu 16%, până la 1,5 miliarde de lire sterline (2020: 1,3 miliarde de lire sterline).

– De la introducerea revoluționarului format de aspirator fără fir, Dyson a vândut în prezent peste 70 de milioane de aparate fără fir în întreaga lume.

– În 2022, Dyson a participat la Conferința internațională privind robotica și automatizarea și a dat cel mai mare indiciu cu privire la viitorul roboticii de uz casnic, publicând pentru prima dată imagini și un videoclip cu stadiul incipient al cercetării în domeniul roboticii de uz casnic în campusurile sale din Hullavington și Singapore.

– Dyson a întreprins unul dintre cele mai ample studii privind calitatea aerului în timpul închiderii, folosind rucsacurile noastre de calitate a aerului în 14 orașe, precum și datele de la purificatoarele noastre conectate din casele din întreaga lume. Rezultatele au indicat o creștere a nivelului de PM2,5 în interior în timpul închiderii, deoarece oamenii petreceau mai mult timp în casele lor.

– Studiul anual Dyson Global Dust are ca scop înțelegerea comportamentelor de curățenie ale oamenilor, conștientizarea științei prafului și înțelegerea impactului potențial pe care acesta îl poate avea asupra sănătății și bunăstării cuiva. În 2021, datorită creșterii numărului de animale de companie deținute ca urmare a COVID-19, domeniul de aplicare al studiului a fost extins pentru a înțelege înțelegerea oamenilor cu privire la corelația dintre deținerea de animale de companie și praful din gospodărie, studiu la care au participat 32 282 de respondenți din 33 de țări din întreaga lume.

– Fundația James Dyson finanțează o bursă de 1,5 milioane de lire sterline pentru cercetarea demenței în parteneriat cu Race Against Dementia, o organizație caritabilă fondată de fostul pilot de Formula 1 Sir Jackie Stewart. Bursiera, Dr. Claire Durrant, încearcă să stabilească noi modele umane ale bolii Alzheimer, investigând rolul tau – o proteină implicată în demență.

– În această toamnă, se va deschide Centrul Dyson pentru cancer de la Royal United Hospitals, în urma unei donații de 4 milioane de lire sterline din partea Fundației James Dyson. Centrul va fi centrul de servicii oncologice pentru 500 000 de persoane din sud-vestul Angliei.

– Premiul James Dyson va fi lansat pentru prima dată în Portugalia în 2023. Din 2005, premiul a sprijinit 390 de invenții ale tinerilor din întreaga lume.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies