fbpx
Acasa Promo Evenimentul de lansare a ediției de toamnă 2023 a revistei Femeia

Evenimentul de lansare a ediției de toamnă 2023 a revistei Femeia

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 114 vizualizari 5 minute timp estimat

Marți, 3 Octombrie, am sărbătorit, alături de oameni frumoși, lansarea ediției de toamnă a revistei Femeia. O ediție în care redefinim feminitatea și celebrăm femeile puternice, cu cariere fascinante, care au puterea de a schimba lumea!

Și ce mod mai bun de a sărbători feminitatea, dacă nu prin a avea alături femei care întruchipează succesul și care ne inspiră să devenim puternice și să ne simțim bine în pielea noastră?

Ilinca Vandici, Denise Rifai, Raluca Bădulescu și Neti Sandu sunt doar câteva dintre femeile pe care le admirăm și cărora le mulțumim pentru că au fost alături de noi la acest eveniment minunat.

Ne-am bucurat de socializare, de decorurile minunate ale Palatului Noblesse și de dezbaterile cât se poate de interesante despre sănătatea femeilor, despre prevenție și despre ce înseamnă să fii o femeie puternică, cu o carieră de succes, care nu are limite atunci când vine vorba despre atingerea celor mai îndrăznețe obiective profesionale.

Alexandra Șurtea Preda, managerul Spitalului Privat de Obstetrică-Ginecologie MaDonna Maria din Craiova, ne-a vorbit despre importanța controalelor ginecologice periodice, insistând pe ideea de prevenție și pe cât de important este să prioritizăm sănătatea, mai ales având în vedere că foarte multe afecțiuni ginecologice, chiar și anumite forme de cancer, pot fi tratate eficient dacă sunt depistate din timp.

De cealaltă parte, Dr. Viorica Chiurciu, ne-a cântat și încântat cu câteva cântece minunate din repertoriul său, dar și cu un discurs motivațional și încurajator despre cum putem fi femei puternice, de succes, cu familii împlinite, dar și cu realizări profesionale mărețe. Realizări despre care adesea am putea crede că sunt greu de atins, că nu am fi capabile, mai ales într-o lume predominată de bărbați. Însă adevărul este altul. Femeile pot obține orice își propun, așa cum a concluzionat și Dr. Viorica Chiurciu.

„Totul se poate reseta însă, astfel încât să ne simțim bine în pielea noastră. Mai bine ca niciodată. Să emanăm încredere, curaj, curiozitate și dorință de mai bine. Toate conturate cu naturalețe și relaxare. Știu, pare imposibil, dar crede-mă, căutând în noi vom descoperi resurse nebănuite.”, spune Mihaela Rada Popescu, Redactor Șef al Revistei Femeia.

Mulțumim partenerilor:

Doctor Fiterman, Romvac SA, Foltene Pharma, Spitalul MaDonna Maria, Tonic Advertising, Premier Catering, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Tchibo Coffee Service SRL, Sloop, Gelato Velluto, Party 4All, Palatul Noblesse.

 

Poți comanda noua ediție și online, cu livrare prin curier, sau poți alege să te abonezi la revista Femeia pentru a te asigura că nu ratezi niciun număr.

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies