fbpx
Acasa Promo FREYWILLE a aniversat 15 ani piata din Romania si a marcat momentul la Galeria Enrose, unde brandul austriac a lansat si cea mai noua colectie lansata pentru a celebra geniul Art Nuveau prin opera lui Alphonse Mucha.

FREYWILLE a aniversat 15 ani piata din Romania si a marcat momentul la Galeria Enrose, unde brandul austriac a lansat si cea mai noua colectie lansata pentru a celebra geniul Art Nuveau prin opera lui Alphonse Mucha.

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 92 vizualizari 2 minute timp estimat

Eleganța atemporală a crinului, un simbol al Art Nouveau, a inspirat creativitatea multor artiști de-a lungul istoriei. Inspirată de această frumusețe, FREYWILLE prezintă cu mândrie cea mai recentă colecție „Sarah Bernhardt 2”, un omagiu adus maestrului Art Nouveau, Alphonse Mucha. Cu ocazia „Anului Art Nouveau” celebrat la Bruxelles în 2023, manufactura vieneză de emailuri a creat această colecție exclusivă pentru a onora era în toată splendoarea sa.

Crinul este o floare binecunoscută care a influențat diverse arte și meserii. Alphonse Mucha, un pionier al Art Nouveau, a fost inspirat de frumusețea sa și a creat lucrări impresionante precum picturi, bijuterii și mobilier. Lucrările „Florile – Crinul” (1898) și „Madonna crinilor” (1905) arată în mod special atașamentul său profund față de crin. În „Sarah Bernhardt 2”, FREYWILLE interpretează crinii lui Mucha în propriul său mod.

Nuanțe delicate de pastel și ornamente strălucitoare Art Nouveau aurii încadrează florile de crin, care sunt însoțite de frunze verzi bogate. Fundalul albastru închis adaugă dinamism colecției. Mucha avea o legătură strânsă cu orașul Praga, care a modelat profund munca sa artistică. Capodopera sa „Eposul slav” este o reflecție specială a dragostei sale pentru cultura slavă. „Sarah Bernhardt 2” adună crinul și devotamentul pentru Praga într-o colecție semnificativă care onorează moștenirea lui Alphonse Mucha.

Fiecare piesă de bijuterie din această colecție poartă magia timpurilor trecute, precum și eleganța atemporală a crinului, în lumea modernă. FREYWILLE invită iubitorii de artă și bijuterii să descopere colecția „Sarah Bernhardt 2” și să se lase inspirați de frumusețea atemporală a Art Nouveau.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies