fbpx
Acasa Noutăți Habitat 23 – Festival de arte performative, între 24-26 martie la Katakomba

Habitat 23 – Festival de arte performative, între 24-26 martie la Katakomba

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 40 vizualizari 3 minute timp estimat

Festivalul de arte performative Habitat 23 începe vineri 24 martie la Katakomba, incluzând diverse forme de manifestare artistică, programate pe parcursul celor trei zile. Intrarea este liberă.

Evenimentul se deschide cu vernisajul „Desăvârșire”, organizat în prezența unei părți a comunității @atoma_art_community, unde vizitatorii vor avea ocazia de a interacționa cu tinerii artiști care își expun lucrările în spațiul generos de la Katakomba din str. Bărăției 52 (zona Unirii), într-o atmosferă relaxată de party, asigurată de organizatori în încheierea primei seri de Habitat 23.

Cea de-a doua zi a festivalului este dedicată teatrului, cu un spectacol lectură postdramatic și postmodern despre iubire și sfârșitul lumii, programat pentru ora 19.30: „Ziua în care a luat foc pământul” – un spectacol în regia Alinei Pietrăreanu, cea care semnează și textul piesei. Vor evolua actorii Georgiana Cotoi, Răzvan Ionescu, Alexandra Răduță, precum și muzicianul Bogdan Negroiu, care își face cu această ocazie debutul în teatru. Seara va continua cu un DJ Party cu Scatterbrain, 7ofDiamonds și Octavia Princess, cu începere de la ora 21.

Festivalul se va încheia duminică la orele amiezii, 26 martie, cu o „Seară contemporană de poezie în subsol”, începând cu ora 15.00, o „dezbatere” poetică moderată de Maria David.

Conceptul „Habitat23″ este o ramură a „Ecosistem – Festival internațional de arte performative”, fiind parte din campania de crowdfunding care se desfășoară din februarie până în iulie 2023, cu ajutorul căreia organizatorii urmăresc să acopere din costurile necesare organizării ediției din acest an a festivalului. Intrarea este liberă pentru toate evenimentele desfășurate în cadrul micro-festivalului Habitat23, dar donațiile sunt încurajate.

Galeria subterană KATAKOMBA, locul unde se va desfășura evenimentul, este un spațiu neconvențional și versatil dedicat tuturor formelor de artă, situat într-o zonă cosmopolită a Bucureștiului, în zona Pieței Unirii, la doar câteva minute de mers pe jos față de majoritatea obiectivelor turistice ale Bucureștiului: Casa Poporului, Fântânile Urbane, Palatul Justiției, Biblioteca Națională, etc. Include un studiu de înregistrări audio-video și este cartierul general al postului de radio Republica Verde (RRV), partenerul oficial al evenimentului Habitat 23.

 

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies