fbpx
Acasa Promo HORA SÂNZIENELOR singurul spectacol în care dansul popular întâlneşte dansul contemporan, va avea loc în premieră pe 20 ianuarie la Sala Dalles

HORA SÂNZIENELOR singurul spectacol în care dansul popular întâlneşte dansul contemporan, va avea loc în premieră pe 20 ianuarie la Sala Dalles

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 108 vizualizari 2 minute timp estimat

HORA SÂNZIENELOR singurul spectacol în care dansul popular întâlneşte dansul contemporan şi ambele se îmbină cu elementele acrobatice, va avea loc în premieră la Sala Dalles din capitală, pe 20 ianuarie 2024. Iubitorii de dans sunt invitaţi  la un spectacol inedit şi captivant ce îmbină armonios tradiţiile folclorice româneşti cu creativitatea contemporană, aducând la viaţă o poveste deosebită.

Într-o abordare complexă şi plină de originalitate, elaborată de Anca Niţă, Hora Sânzienelor ilustrează lupta dintre întuneric şi lumină, dar şi puterea dragostei în faţa tentaţei, într-o serie de tablouri coregrafice întregite vizual de proiecţii fascinante. Într-o celebrare a excelenţei şi performaţei, în rolurile principale evoluează dansatorii Rebecca Ghionea Marinof şi Dumitru Roşca, campioni mondiali la Pole şi Aerial Sports 2023, cărora li se alătură Anca Niţă, iniţiatoarea proiectului şi creatoarea bradului românesc Fetno, fosta gimnastă şi coregraf internaţional. Aceştia vor fi acompaniaţi pe scenă de un ansamblu de 21 de dansatori, ce vor uimi publicul cu graţia şi măiestria mişcărilor, dar şi cu elemente acrobatice de mare spectaculozitate. Mirajul ielelor va fi cunoscut de public sub îndrumarea unui solist-povestitor, ce va dezvălui tainele şi va pune în lumina miturile ce însufleţesc Hora Sânzienelor.

Despre spectacolul ce va avea loc pe 20 ianuarie la Sala Dalles, Anca Niţă spune: « “Hora Sânzienelor” nu este doar un spectacol de dans, este o călătorie în inima culturii româneşti, oferind publicului o experienţă memorabilă şi autentică. Suntem nerăbdători să vă avem alături pe 20 ianuarie şi să împărtăşim cu voi această poveste unică şi captivantă.»

Fundal sonor ce va purta publicul în lumea fantastică a Sânzienelor este creaţia original a producătorului Adrian Coroian, cel care a elaborat şi proiecţia ce contextualizează întregul spectacol, iar regia este semnată de Adelina Ilie.

 

Bilete pe Ticketstore.ro

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies