fbpx
Acasa Promo Întărește sistemul imunitar și tratează toate simptomele răcelilor cu produsele naturale de la Alevia!

Întărește sistemul imunitar și tratează toate simptomele răcelilor cu produsele naturale de la Alevia!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 61 vizualizari 3 minute timp estimat

Răceala și gripa sunt două afecțiuni comune care pot apărea în sezonul rece. Pentru a evita să răciți, puteți să luați anumite măsuri de precauție și să mențineți câteva obiceiuri sănătoase. Este important să aveți o alimentație echilibrată, să vă hidratați, să aveți o igienă corespunzătoare și să evitați stresul excesiv. Respectarea acestor măsuri preventive vă poate ajuta să reduceți riscul de a contacta o răceala sau gripă.

Există si produse care care pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, cum ar fi Vitamina C Naturală 1000 mg solubilă de la Alevia, un produs 100% natural cu bidisponibilitate ridicată absorbție rapidă în organism, care întărește imunitatea, dar susține și organismul în perioadele cu răceli și gripe.

Vitamina C susține producerea de celule albe din sânge și le protejează pentru a putea funcționa optim și ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Este un antioxidant puternic care susține organismul de la nivelul celular de bază și conferă energie în perioadele cu răceală sau gripă.

De la primele simptome de răceală sau gripă, Gripalin Natural Solubil Alevia grăbește vindecarea și ameliozează stările de febră, tuse și dureri în gât. Formula inovatoare, 100% naturală, conține doza optimă de Vitamina C naturală din extract de Măceșe, uleiuri esențiale cu rol în decongestionant și extracte standardizate din plante (Lemn-dulce, Salcie, Propolis, Echinacea), asigurând o absorbție rapidă și un răspuns imun optim al organismului.

Gripalin Natural Solubil este un remediu eficient de prevenție și combatere a răceali și gripei, acționând printr-un mecanism triplu:

 1. Imunostimulator – Ajută la întărirea imunității
 2. Protecție – Protejează tractul respirator
 3. Susținere – Susține organismul în procesul de vindecare al răcelilor comune sau gripei.

Recomandat ca adjuvant în:

 • Gripă, răceală, viroze
 • Tuse, durere în gât, oboseală și stare de letargie
 • Febră, dureri de cap, congestie nazală
 • Imunitate scăzută, convalescență

Un alt produs benefic de la Alevia este Propolis C-tare Spray, o combinaţie de propolis și uleiuri esenţiale, 100% natural, cu acțiune rapidă pentru reducerea inflamațiilor și durerilor în gât. Are efect antibacterian și de reducere a stării de inflamare a gâtului, faringelui și corzilor vocale.

Acesta este recomandat ca adjuvant în:

 • Tratarea durerilor de gât cauzate de răceală și gripă
 • Protecția sistemului respirator, formând o peliculă protectivă pe mucoasa căilor respiratorii
 • Prevenția gripei, răcelii, guturaiului, traheitei, laringitei cronice

Dacă va confruntați cu tuse productivă sau uscată, Siropul Atusin asociază extracte din plante cu efecte studiate pentru menținerea sănătății și funcționării normale a căilor respiratorii superioare. Ingredientele lucrează sinergic, ajutând fluidizarea secrețiilor rino-sinusale, calmând tusea și relaxând gâtul.

Recomandat ca adjuvant în:

 • Tuse seacă/uscată și tuse productivă
 • Viroze respiratorii
 • Raceală, gripă și simptomele asociate
 • Rinită, sinuzită, rinofaringită, laringotraheită, laringită

Descoperă toată gama Alevia pe magazinul online https://www.alevia.com.ro/, dar și pe rețelele de socializare: Instagram: alevia.com.ro și Facebook: https://www.facebook.com/AleviaRomania .

Găsiti produsele Alevia în farmacii și plafare.

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies