fbpx
Acasa Vedete INTERVIU EXCLUSIV Lili Sandu: Mamă de băiat, cântăreață, actriță și frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea.

INTERVIU EXCLUSIV Lili Sandu: Mamă de băiat, cântăreață, actriță și frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea.

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 116 vizualizari 8 minute timp estimat

Niciodată nu m-am lăsat învinsă.

Lili Sandu a crescut lângă Dunăre și, chiar dacă e departe de apele fluviului, viața ei își adună apele așezat, așa cum face Dunărea la Tulcea. Dincolo de matricea geo- geafică, Lili știe să se reinventeze, să fie ea însăși și mereu alta. Vorbește lumea, emisiunea matinalilor de la PRO TV, îi pune în valoare simțul umorului, optimismul și imaginația, într-o echipă care ne îndulcește cafeaua de dimineață. Are 43 de ani, arată ca la 25 și în fiecare zi, inspiră un număr consi derabil de persoane cu pos- tările sale de pe rețelele sociale și blogul personal.

Nu prea vorbești despre anii de școală, despre începuturile pasiunii pentru actorie și muzică. Îți mai amintești care au fost primii pași până la Școala vedetelor?

M-am născut în Tulcea, iar până în clasa a 10-a, când m-am mutat la Liceul George Enescu din București, am făcut școala în orașul natal. Prin clasa a 7-a am fost descoperită de profesorul de muzică în urma unei preselecții pentru un concurs de interpretare național, unde am obținut premiul I și așa mi-am descoperit marea mea pasiune: muzica.

Cum te-ai dezvoltat apoi? Ce ai învățat din succesele și eșecurile artistice?

Am fost extrem de ambițioasă încă de mic copil. Chiar dacă multe uși mi se închideau, niciodată nu m-am lăsat învinsă. Iubeam muzica mai presus de orice, ea a reprezentat biletul meu de a-mi depăși limitele, de a reuși sa plec din orășelul meu natal și să ajung în București. Visam să cânt în fața multor oameni, să le aduc zâmbetul pe buze, iar Școala vedetelor a fost primul pas către notorietate.

Ce a însemnat pentru tine America? Ai plecat să îți îndeplinești „visul american“?

Am plecat în America pentru că așa am ales la vremea respectivă. Am vrut să fiu o perioadă departe de casă, să-mi plâng tatăl pe care-l pierdusem și să mă regăsesc. Nu am plecat să îndeplinesc neapărat un vis, am plecat doar să fac o schimbare majoră în viața mea. Am avut curaj și mă bucur extrem de mult că am luat această decizie, deoarece perioada aceea a fost extrem de benefică pentru mine din punct de vedere emoțional, dar și la nivel profesional.

M-am îndrăgostit! După 7 ani de locuit în Los Angeles, Silviu a fost cel care îmi „furase“ inima și am dat o șansă acestei relații frumoase. Se pare că am ales bine și de data aceasta.

Cât de utilă ți-a fost școala, instruirea? Ce îți plăcea la școală? Ce nu-ți plăcea?

Am fost un copil rebel, în sensul în care nu-mi plăcea să mi se spună ce și cum să fac sau cum să învăț. Nu am fost o tocilară, dar prindeam informația extrem de repede la clasă în timpul orelor și îmi plăcea să aibă sens ceea ce învățam. Eram foarte bună la rezumate și eseuri, unde partea creativă intervenea și făceam o poveste de toată frumusețea… mai ceva ca autorul!

Ai simțul umorului? Suporți criticile sau ipostazele jenante?

Îmi place să cred că da! Dacă urmăriți Vorbește lumea în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10.30 la 13, știți deja că sunt o tipă foarte glumeață. Nu sunt supărăcioasă, îmi plac la nebunie glumele bune și inteligente. Cât despre critici și ipostaze jenante, fac parte din fișa postului. Nimeni nu este perfect și orice om trebuie să se aștepte să primească din când în când feedback negativ sau critici constructive, spuse într-o manieră elegantă și prietenească, bineînțeles. Dacă faci parte dintr-o emisiune în regim de live, este foarte probabil să ai parte de situații penibile, dar amuzante. Trebuie doar să știi cum să faci haz de necaz.

Ți-a schimbat maternitatea ceva din viziunea asupra vieții?

Da, clar. Odată ce devii mamă, începi să te pui pe locul 2. Atenție! Asta nu înseamnă că ajungi să te neglijezi sau să uiți complet de persoana ta, ci înseamnă că începi să te gândești mai profund la modul în care acțiunile tale influențează viața prichindelului tău. TJ îmi aduce cea mai mare împlinire sufletească de care am avut parte în viață. Consider că o mamă ar trebui să meargă până la capătul lumii pentru copilul său.

Visez ca TJ să fie fericit. Îmi doresc din suflet ca fiul meu să-și descopere o pasiune; asta i-ar umple sufletul de fericire și i-ar aduce împlinire în viață. Vreau ca el să facă întotdeauna ce îi place, să aibă parte de oameni buni și sufletiști, să lege prietenii adevărate, să râdă mult, să iubească și să fie iubit. Cel puțin de părinți va fi iubit necondiționat.

Cum împarți lucrurile practice și necesare de acasă cu soțul tău?

Partenerii trebuie să se susțină reciproc pe toate planurile, iar acest lucru rămâne valabil și când vine vorba despre treburile de acasă. Eu am avut și am parte de foarte mult sprijin din partea lui Silviu, niciodată nu m-a lăsat să le fac pe toate. Întotdeauna mi-a sărit în ajutor și mi-a fost sprijin. Un mic exemplu ar fi rutina noastră de zi cu zi. În fiecare dimineață, eu sunt cea care îl pregătește pe TJ pentru grădiniță, însă cel care îl duce acolo este Silviu. După emisiunea Vorbește lumea, eu îl iau pe TJ și mergem acasă, unde petrecem cu toții timp împreună. Dacă vreodată trebuie să particip la un eveniment după-amiaza sau seara, Silviu stă cu TJ, se joacă, mănâncă, îl culcă. Niciunul dintre noi nu face mai mult sau mai puțin. Contribuim în mod egal la tot ce înseamnă lucruri practice și necesare în viața noastră de acasă.

Ești activă pe rețelele sociale. Nu e obositor, uneori poate periculos, să îți împarți viața cu mii de necunoscuți? Nu ai fost niciodată tentată să îți închizi conturile?

Mă bucur ca ai observat, acesta este și scopul: să fiu activă și vizibilă. Încerc să postez cât de des pot, însă uneori nu am destul timp pentru a o face. Nu este obositor, dar nu apuc întotdeauna să le arăt celor care mă urmăresc tot ce îmi doresc. Nu mă simt în pericol când împărtășesc anumite aspecte din viață cu cei care fac parte din comunitatea mea. Am norocul să fiu înconjurată de oameni frumoși, buni și implicați, care îmi sunt aproape și mă susțin necondiționat.

Te mai întorci din când în când lângă Dunăre, locul în care te-ai născut?

Oh, da, mereu mă întorc cu mare drag! Acolo am casa părintească, dar și o parte din familie. Nu uit niciodată de unde am plecat și îmi amintesc mereu cu bucurie de momentele minunate trăite acolo alături de părinții mei, dar și de primii mei pași către succes.

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies