fbpx
Acasa Vedete Revista Femeia., ediția de martie-aprilie 2023, este acum la chioșcuri

Revista Femeia., ediția de martie-aprilie 2023, este acum la chioșcuri

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 89 vizualizari 3 minute timp estimat

Cum este femeia modernă? Cum e ea percepută? Mai sunt idei preconcepute legate de femei? Există egalitate de șanse în societate? Revista Femeia lansează cititoarelor câteva întrebări deschise și încearcă să ofere câteva răspunsuri în cadrul noului număr tipărit,  pe care îl puteți găsi la chioșcuri începând de astăzi.

Ediția de martie-aprilie 2023 te așteaptă cu subiecte fresh de frumusețe, modă și carieră, interviuri emoționante cu femei puternice și povești de viață care merită citite. Mihaela Rada, redactor-șef al revistei, ne povestește mai multe despre subiectele ediției:

„La orice epocă ne-am raporta, ne-am dorit să fim puternice, mai mult sau mai puțin vizibile, în funcție de context, dar cu siguranță sintagma „o femeie puternică” a fost și este dominantă. Dar ce înseamnă în realitate o femeie puternică? Este o femeie care își deține puterea și o folosește pentru a-și urmări scopurile și visele, dar nu cu orice preț, ci cu eleganță și tact. Ea este încrezătoare în sine și în abilitățile sale, dar nu ezită să ceară ajutorul și să colaboreze cu alții atunci când este nevoie. Nu îi este teamă să-și arate sensibilitatea și vulnerabilitățile. Este o lideră naturală și își asumă responsabilitatea pentru propriile decizii și acțiuni.  O femeie puternică poate fi și empatică și grijulie. Ea se confruntă cu provocări, cu reziliență și perseverență, și învață din eșecuri și greșeli.

Comandă acum noul număr al revistei sau ia în calcul ofertele noastre avantajoase și abonează-te la revista Femeia

De asemenea, o femeie puternică susține și încurajează și alte femei să-și găsească vocea și puterea interioară: simte nevoia să se dezvolte alături de un grup cu idei similare, nu ca un lup singuratic.  Puterea femeii poate sta în răbdare, tenacitate, frumusețe, delicatețe și perseverență. Descoperă astfel de femei remarcabile, cărora nu le este teamă să se expună, citindu‑le, ediție de ediție, poveștile de viață din revista Femeia. Iar pentru a sublinia această idee, am răsturnat revista la final, pentru a aduce în prim‑plan forța cu care Uniunea Europeană implică femeile la nivel înalt în a schimba paradigmele. O oportunitate care s-a lansat de mult și pentru noi, dacă avem inima deschisă să primim modernitatea.”

S-ar putea să îți placă și: A apărut noul Almanah Sudoku și Testează-ți constant nivelul de inteligență, abonează-te la revista Mind Games.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies