fbpx
Acasa Frumusețe Ritualul Remescar, aliatul frumuseții tale

Ritualul Remescar, aliatul frumuseții tale

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 46 vizualizari 3 minute timp estimat

Produsele de îngrijire a pielii de la Remescar răspund nevoilor esențiale ale tenului nostru, având la bază numeroase descoperiri științifice.

Cearcăne, riduri, pungi sub ochi sau porii măriți, toate acestea fac parte din viața noastră, iar experiențele prin care trecem de-a lungul vieții își pun și mai mult amprenta asupra pielii noastre, în speță asupra tenului. Cu toate acestea, există momente – cum sunt Sărbătorile – în care ne dorim mici retușuri, dacă nu chiar o baghetă magică care să poată face mici corecturi. Sau, mai bine zis, vrem pur și simplu o soluție rapidă pentru imperfecțiunile pielii. Iar acest lucru poate fi posibil și altfel decât cu intervenții estetice invazive. Fără durere, ba chiar cu plăcere, ritualul Remescar corespunde cerințelor enunțate mai sus, aducând soluții rapide pentru frumusețe!

De ce Remescar?

  • Mult mai mult decât îngrijirea pielii
  • Ajută la creșterea încrederii în sine
  • Oferă rezultate vizibile pe termen scurt și lung
  • Conține ingrediente puternice anti-îmbătrânire
  • Produse eficiente dovedite clinic

Produsele Remescar cu efect instant te ajută să elimini pungile de sub ochi, să reduci cearcănele, ridurile, să obții un efect de lifting al pleoapelor căzute și să reduci aspectul porilor măriți (cu rezultate ce se păstrează până la 10 ore).

Pe lângă produsele cu efect instant de corectare, gama conține și produse potrivite pentru uz zilnic, ce te ajută să menții o piele sănătoasă și radiantă pe termen lung. O parte din aceste produse beneficiază de tehnologii inovatoare, precum: tehnologia microbiom (formulă avansată cu prebiotice, peptide și minerale hrănește și susține microbiomul pielii pentru a-i păstra echilibrul), respectiv tehnologia microneedling (este bazată pe extract de burete de apă proaspătă care are o structură în formă de ac. El creează mici puncturi terapeutice care intensifică producția de colagen și elastină din piele).

Produsele Remescar sunt disponibile pe piața din România în magazinele fizice și online Douglas, Marionnaud, Xpert Beauty, Elefant și în farmacii.

Află mai multe de pe: www.remescar.com

FOTO: Remescar, 123rf

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies