fbpx
Acasa FrumusețeModă Cauți o blăniță pentru damă? Iată cele mai mari avantaje de care te poți bucura

Cauți o blăniță pentru damă? Iată cele mai mari avantaje de care te poți bucura

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 44 vizualizari 4 minute timp estimat

Cauți o blană pentru damă? Iată cele mai mari avantaje de care te poți bucura optând pentru un astfel de articol vestimentar.

O simplă haină de blană poate să salveze un întreg outfit, spun specialiștii, care ne anunță că aceste piese vestimentare sunt, pur și simplu, atemporale. Hainele din blană naturală nu se demodează niciodată; au rămas mereu în trenduri, chiar dacă tendințele modei s-au schimbat de la an la an.

De ce? Pentru că întrunesc toate avantajele și de ordin estetic, și de ordin funcțional. Află care sunt acestea și de ce este o idee excelentă să ai în garderoba ta câteva piese vestimentare de top, concepute din blană naturală! Iată tot ce trebuie să știi despre haina de blană naturală.

  1. Confortul termic de neegalat

Și în zilele noastre se mai poartă blănurile naturale, tocmai pentru că asigură confortul termic în orice condiții. Dar mai mult decât atât: o haină de blană nu trebuie să fie voluminoasă pentru a oferi căldură. Poți renunța să te mai îmbraci în „straturi” și vei elimina problema transpirației excesive și a supraîncălzirii. Blana naturală permite pielii să respire, menținând o temperatură confortabilă. Dacă bumbacul, de exemplu, nu oferă căldură, majoritatea materialelor sintetice nu permit pielii să respire. Hainele din blană naturală înscriu toate punctele la aceste capitole și se dovedesc a fi o investiție pe termen lung. Poți trece prin cele mai aspre ierni cu stil, îmbrăcată într-o haină de blană în care vei străluci, pur și simplu. Merită!

  1. Durata foarte lungă de întrebuințare

Hainele din blană naturală nu se aruncă după doi ani de utilizare, cum se întâmplă frecvent în cazul articolelor vestimentare sintetice. De multe ori, ele chiar se transmit din generație în generație, pentru că blănurile rezistă foarte bine la uzură, la ploi, ninsori sau orice alte condiții meteo extreme. Principiul e simplu: ele conțin cantități mari de cheratină și uleiuri naturale, datorită firelor de păr, care le asigură durabilitatea. Atunci când apar mici probleme de ordin estetic, hainele de blană se pot restiliza, pentru a fi reutilizate de nenumărate ori. Asigură-te că vei cumpăra o piesă vestimentară de calitate, obținută din materii prime premium, și o vei regăsi în garderoba ta pentru foarte multă vreme. E o investiție de durată!

  1. Versatilitatea hainelor de blană

Hainele de blană se pot asorta cu foarte multe piese vestimentare, ceea ce le face deosebit de versatile. Poți combina o haină de blană și cu o rochie de seară, și cu o pereche de jeansi, urmând câteva reguli simple, de bun-simț în vestimentație. Atenție la alegerea culorii: asigură-te că vei opta pentru o nuanță care îți permite să o integrezi într-o multitudine de outfituri, în funcție de stilul tău vestimentar. Cele mai populare nuanțe sunt: negru, argintiu / alb / gri și maro. Neutralitatea acestor culori ajută la crearea multiplelor combinații de efect. Se pot compune outfituri remarcabile și datorită texturii, care permite hainelor de blană să fie ușor de integrat în ținute cu totul și cu totul diferite. Bucură-te de acest avantaj!

Casa de Blănuri MG e locul unde găsești cele mai calitative piese…

Orice: de la gulere de blană sau veste de blană, la jachete și paltoane, cape sau chiar accesorii, găsești în oferta celor de la Casa de Blănuri MG. În acest magazin de lux, calitatea este superioară, iar la fiecare articol achiziționat beneficiezi de garanție extinsă. Casa de Blănuri MG este certificată Furmark.

FOTO: www.blana.ro

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies