fbpx
Acasa Noutăți A apărut ediția de noiembrie 2022 a revistei Sănătatea de azi!

A apărut ediția de noiembrie 2022 a revistei Sănătatea de azi!

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 47 vizualizari 2 minute timp estimat

Nu rata ediția de noiembrie 2022 a revistei Sănătatea de azi, disponibilă din 24 noiembrie la punctele de difuzare a presei din întreaga țară, precum și online.

Revista Sănătatea de azi este ghidul de care avem nevoie pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată! În paginile celei mai recente ediții vei afla tot ce trebuie să știi despre fructele de sezon, informații utile despre infecțiile respiratorii și administrarea de antibiotice,  trucuri utile şi eficiente pentru frumuseţe, răspunsuri de la specialişti, și multe alte subiecte de actualitate.

Cel mai nou număr al revistei Sănătatea de azi este disponibil începând cu 24 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei și pe publisol.ro, la prețul de numai 6,99 lei.

 

 

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies