fbpx
Acasa Promo Tenorul Ştefan von Korch în turneu cu managerul lui Jackie Chan în China

Tenorul Ştefan von Korch în turneu cu managerul lui Jackie Chan în China

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 38 vizualizari 4 minute timp estimat

Concerte în săli impresionante, experienţe şi întâlniri de top – cam aşa ar putea fi rezumată călătoria de până acum a tenorului Ștefan von Korch pe tărâm asiatic: prezent în China ca unic solist român în turneul Orchestrei spaniole Reino de Aragón, tenorul Ştefan von Korch are parte de momente de care îşi va aminti multă vreme de acum înainte: întâlnirea cu  managerul legendarului Jackie Chan este unul dintre elmentele ce dau culoare parcursului. Personalitate a show business-ul local Ivan Wang face parte din echipa turneului şi este alături de artiştii europeni încă din prima zi. Ştefan von Korch spune: “e o plăcere să cunosc pe cineva care şi-a pus amprenta asupra unei cariere atât de impresionante cum este cea a super starului Jackie Chan”. 

Deşi programul turneului este foarte încărcat, Ştefan von Korch a avut deja parte şi de incursiuni în cultura şi bucătăria asiatică şi interacţiuni cu admiratorii, experienţe reflectate în seria inclusă de fotografii. 

Concertele orchestrei spaniole sunt evenimente culturale de marcă pentru publicul local, astfel că mai multe personalităţi şi vedete din China au luat deja parte la concerte. Şi pentru partea spaniolă turneul are mare însemnătate, fiindcă este primul turneu al unei orchestra iberice în China şi cel mai ambiţios proiect al Orchestrei Reino de Aragon de până acum. Ştefan von Korch este singurul solist român din turneu. China Tour 2023 derulat sub bagheta dirijorului Ricardo Casero va continua până în prima săptămână din septembrie, va parcurge 27 de oraşe şi 30.000 de kilometri. Ceilalţi solişti din turneu sunt: Marta Heras – soprană, Federica Di Trapani – soprană şi David Esteban – tenor. 

La revenirea în România solistul îşi va relua activitatea pe scene ale operelor şi filarmonicilor naţionale, pe care este invitat
frecvent şi pe care este cel mai adesea aplaudat pentru interpretarea partiturii de tenor din celebra cantată “Carmina Burana” şi pentru
rolul Camille de Jolidon din cea mai recentă montare a operetei “Văduva veselă”, regizată de Andrei Şerban şi denumită “Văduva veselă 2.0”.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies