fbpx
Acasa Frumusețe Trucuri pentru a arăta mai tânără

Trucuri pentru a arăta mai tânără

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 230 vizualizari 4 minute timp estimat

Este flatant să pari de o vârstă mai mica decât cea pe care o ai. Daca nu te numeri printre norocoasele care au o moștenire genetica bună, află că nu este nevoie să apelezi la operații chirurgicale și nici să cheltuiești o avere pentru a arăta mai tânără. Avem trucuri pentru a arăta mai tânără și știm ce trebuie să faci că să te simți bine în pielea ta!

Machiajul. Curata-ți tenul dimineața și seara, exfoliază-l de doua ori pe săptămână și hidratează-l zilnic cu creme special dedicate acestuia. Încearcă o crema anti-rid pentru fata și conturul ochilor și vei vedea că tenul tău vă fi mai strălucitor, ridurile diminuare și textura îmbunătățită.

Pentru machiaj, folosește un concealer pentru a masca cearcănele sau petele pigmentare, un fond de ten cu o textura lejera care să nu încarce tenul (sau un produs BB cream) și blush.

Machiază-ți ochii în nuanțe calde, folosește un creion și trasează o linie subțire la baza genelor, ușor ridicata spre exterior pentru a-ți ridica pleoapa. Nu uita de buze – acestea, odată cu vârstă, se subțiază și pentru a nu accentua acest lucru, folosește nuanțe naturale. Efectul vă fi dublu: buzele vor părea mai cărnoase, iar dinții mai albi (evita nuanțele de portocaliu și maro pentru că fac dinții să arate galbeni).

Schimbă-ți nuanță părului. Dacă te-ai gândit să faci o schimbare de look, ține cont de faptul că nuanțele închise culoare iți vor aduce și câțiva ani în plus. Cere părerea unui specialist și încearcă culori naturale care să iți pună trăsăturile în evidență. Dacă ai tenul deschis la culoare încearcă cu naturale de blond, dacă ai tenul măsliniu alege șaten închis, iar dacă ai tenul cu pistrui, alege să te vopseșți blond – arămiu sau roșcat. Nu uită să folosești măști pentru tipul tău de par pentru a fi strălucitor și mătăsos.

Ai grijă la alimentație. Mănâncă sănătos, bea cel puțin doi litri de apă pe zi și fă mișcare! Astfel, nu vei avea probleme cu greutatea și musculatura va fi tonifiata. Pentru o piele catifelată, folosește creme și uleiuri pentru hidratare, iar când este mai rece poți apela chiar la unturi de corp (precum cel de sheâ sau de cocoș).

Fa curat in dulap. Schimbăți-ți modul de a te îmbracă! Nu-ți fie teamă să porți culori vii sau să te opreșți la raionul de tineret, poți găși lucruri interesante care te vor face să atragi privirile. Poartă lenjerie cu talie înalta pentru a masca colaceii, pune-ti apoi o rochie (nu mai lungă de genunchi) sau poartă curea în talie si vei vedea efectele imediat.

  • Renunta la fumat! Tutunul conține substanțe toxice care provoacă pierderea colagenului si elestinei din piele, lucru care îți va îmbătrâni pielea prematur.
  • Mergi dreapta! Nu sta cocoșata, te va durea spatele și vei arăta ca o bătrânică. O postura corecta te poate face si mai slaba!
    Zambeste, fii sociabila si gandeste pozitiv! O persoana vesela va parea mereu mai tanara decat una care e mereu posomorata si incruntata.
  • Odihneste-te! Somnul ajuta organismul sa-si incarce bateriile si sa fie pregatit pentru o noua zi. Ai nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies