fbpx
Acasa Promo Vali BĂRBULESCU, IN YOUR FACE – o expoziție de artă fotografică alb-negru

Vali BĂRBULESCU, IN YOUR FACE – o expoziție de artă fotografică alb-negru

Cunoscutul DJ Vali BĂRBULESCU vine în fața publicului și în calitate de fotograf prezentând o expoziție de fotografie intitulată "IN YOUR FACE"

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 70 vizualizari 3 minute timp estimat

Duminică, 28 ianuarie, se va inaugura la Boiler @ The MUSE expoziția „IN YOUR FACE”, semnată de DJ-ul și fotograful Vali BĂRBULESCU. 

Expoziția cuprinde o serie de 16 fotografii portret alb-negru realizate de Vali BĂRBULESCU de-a lungul ultimilor ani, care ne provoacă să vedem ce se ascunde dincolo de fiecare chip și despre care artistul spune că:

„O clipire în soare sau o suviță de păr în adierea unui vânt de toamnă pot fi suficiente pentru a te îndrăgosti, la fel cum șoapta unei minciuni sau mirosul unui adulter te pot face să te îneci în propriile sentimente. Apoi îți vine în minte un chip, mergi mai departe către un loc preferat și sucombi sufocat de un gând rece. Închizi ochii și fix în clipa în care lumina se transformă în beznă ai puterea de a deschide ochii pentru a vedea lumea. Acea lume pe care ai văzut-o în ochii bunicii sau pe care ai auzit-o în strigătele de încurajare ale tatălui. Poți întâlni pentru prima oară o persoană și să ai sentimentul că o cunoști de-o viață… în aceeași manieră, poți trăi ani întregi lângă o persoană și după acest timp să realizezi că nu ai cunoscut-o deloc… Poți închide ochii pentru a-ți aminti chipul unei persoane iubite sau poți privi direct în ochi o persoană pentru care nu mai ai niciun sentiment… În final, fără amintirea sau uitarea acelei priviri nimic nu ar fi avut sens. Totul este doar despre o simplă privire.” 

Fotografiile vor fi expuse și vor putea fi admirate în noua locație Boiler @The Muse, dar și la cunoscuta cafenea BoilerXGuido de pe Calea Victoriei în lunile februarie și martie.

Pasiunea pentru fotografie l-a adus pe Vali BĂRBULESCU în lumea internațională a modei, activând ca fotograf în cele  mai importante centre ale modei: Paris, Milano, Londra, Dubai, Seoul sau New York. A fost publicat în reviste internaționale print și online precum: VOGUE, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. A lucrat direct pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc. iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi si Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber, dar și  importanți influenceri din aria fashion/lifestyle printre care Kim Kardashian, Chiara Ferragni, Bruna Marquezine, Anna Dello Russo etc. 

Vernisajul marchează evenimentul de inaugurare a locației, iar Vali BĂRBULESCU va avea un dublu rol: artist fotograf și DJ. În cadrul evenimentului va lansa și cel mai recent single al său intitulat CAROLINE, o piesa afro house inspirată din călătoriile sale în Africa.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies