fbpx
Acasa Promo 4 tipologii de prieteni când vine vorba de mâncare, prezentate de Philadelphia

4 tipologii de prieteni când vine vorba de mâncare, prezentate de Philadelphia

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 47 vizualizari 4 minute timp estimat

Ai auzit de Friendsgiving? Între 20 și 26 noiembrie, Philadelphia marchează finalul toamnei cu o nouă sărbătoare. Inspirată de Thanksgiving, o sărbătoare a aprecierii, Friendsgiving înseamnă o săptămână dedicată complet prietenilor și momentelor autentice petrecute cu aceștia, în care mâncarea este limbajul universal prin care ne exprimăm recunoștința.

Pentru că Friendsgiving este despre prietenii reale și interacțiuni autentice, în centrul campaniei stă colaborarea cu creatorii de conținut, care au surprins diversitatea relațiilor de prietenie prin ilustrarea unor tipologii de prieteni atunci când vine vorba de mâncare. Hai să-ți spunem cele 4 tipologii pe care le-au descoperit aceștia și te gândești apoi unde se încadrează prietenii tăi!

Prietenul care este mereu la dietă

Știi despre cine vorbim. De când vă cunoașteți, îți spune că trebuie să dea jos 2 kilograme. Tu îi spui mereu că nu e nevoie, dar nu te ascultă, este la dietă. Totuși, dacă tu ai pregătit ceva bun de mâncare, nu se poate abține din a gusta. Va spune că e din curiozitate pentru rețetă, dar tu, ca un prieten bun, știi că oricine trebuie să se alinte cu ceva delicios, chiar și dacă e la dietă.

Prietenul care e muuult mai pofticios decât ceilalți

Îl știi pe Joey din serialul F.R.I.E.N.D.S.? Ei bine, toți avem un Joey în grup. Ai ceva de mâncare? Vrea să guste și nu se preface niciodată că nu-i este poftă. Are mereu un snack la îndemână, iar când ieșiți în oraș, trebuie să faceți cel puțin o haltă de luat o gustare. Face combinații inedite care, în mod neașteptat, sunt chiar gustoase, ca de exemplu, cremă de Philadelphia cu ciocolată. Cine ar fi crezut că merg atât de bine?

Prietenul care te așteaptă mereu cu ceva bun

Când scrollează prin social media, poți observa imediat că întreg feed-ul său este acaparat de idei de rețete și plating. Nici nu îi treci bine pragul, că deja scoate din cuptor ceva de care nu ai mai auzit niciodată, dar miroase fenomenal. Practic, este echivalentul bunicii care te întreabă mereu dacă ai mâncat. E genul de prieten care știe diferența între tipuri de cuțite și are farfurii care chiar se potrivesc. Este foarte posibil să aibă chiar și un șorț de bucătărie cu inițialele brodate pe margine.

Prietenul care spune mereu că nu-i este foame, dar îți ronțăie mâncarea

Poate că pe moment chiar nu-i este foame, poate că e în faza de negare, însă cum îți pregătești tu ceva bun de ronțăit, privirea i se fixează asupra farfuriei tale. Pentru că ești un prieten bun, te oferi să împarți cu el ce ți-ai gătit, evident. Începe timid, dar până la urmă ajunge să ronțăie cel puțin jumătate din mâncare. Nu-i nimic, de asta îl iubești! Sfat prietenesc: pregătește o porție dublă atunci când vine în vizită!

În plus, și tu poți lua parte la Friendsgiving! Pentru a încuraja participarea la campanie, Philadelphia lansează un concurs pe pagina sa de Instagram, oferind șansa participanților de a câștiga experiențe inedite. Așa că nu mai sta pe gânduri, dă-le tag prietenilor și anunță-i că a început Friendsgiving!

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies