fbpx
Acasa Promo Magic FM – Christmas Show 12 decembrie, la Sala Palatului!

Magic FM – Christmas Show 12 decembrie, la Sala Palatului!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 84 vizualizari 3 minute timp estimat

Concert caritabil pentru achiziția primului avion ambulanță din Romania pentru copiii cu afecțiuni grave!

Magic FM, singurul post de radio din Romania care se transformă în Radioul lui Moș Crăciun în luna decembrie, de 15 ani consecutiv, este gazda Christmas Show, pe 12 decembrie la Sala Palatului, un super-concert cu cele mai frumoase cântece de Sărbători.

Cu participarea Bucharest Jazz Orchestra, dirijată de Simona Strungaru, și prezentat de Liana Stanciu, show-ul all-stars îi aduce pe scena de la Sala Palatului pe Horia Brenciu, Alina Eremia, Mihai Georgescu – Mitză, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Alexandra Stan, Florin Ristei, Holly Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS, Liviu Teodorescu, ADI, cărora li se vor adăuga mulți alții.

Spectacolul Magic FM Christmas Show este cu atât mai special cu cât tot profitul realizat cu acest super-concert va fi donat Asociației Blondie și va contribui astfel la achiziția primului avion ambulanţă din România destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave, ce nu pot fi tratați la noi.

Începând cu luna martie 2020, Asociația Blondie transportă cu zboruri medicale copiii care au nevoie să ajungă de urgenţă la spitale din afara ţării pentru că boala de care suferă nu poate fi tratată în România. În mai bine de trei ani, asociația a organizat 172 de zboruri pentru peste 500 de copii. „Copiii bolnavi nu au timp! De aceea, noi, la Asociația Blondie, ridicăm un avion care să îi ducă în siguranță la spitalul unde viața le poate fi salvată. Copiii care odată erau grav bolnavi primesc timp. Ani! Primii pași. Primii dinți. Primul cuvânt. Prima zi de școală. Pentru că așa e normal”, a precizat Adelina Toncean, fondatoarea Asociației Blondie.

„Sunt 15 ani de când Magic FM este radioul lui Moș Crăciun și e momentul unui mega-concert, cu cântece de sezon, cu artiști excepționali, cu o atmosferă emoționantă. Așadar, ne adunăm la Sala  Palatului pe 12 decembrie, să facem cel mai important cadou copiilor care nu au tratament în țară și pentru care transportul la un spital din străinătate e vital, dăruim TIMP, scurtăm distanțe, adunăm bani pentru primul avion ambulanță. Vă așteptăm să ne bucurăm de muzică și de viață!”, a declarat Liana Stanciu.

Magic FM este parte a grupului de radio numărul 1 în România, A.G. Radio Holding, alături de stații radio de top, precum Kiss FM și Rock FM. De 15 ani, în luna decembrie, Magic FM se transformă în Radioul lui Moș Crăciun, difuzând cea mai bună muzică de Sărbători.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies