fbpx
Acasa Vedete A schimbat-o faima pe Andreea Tonciu? Frumoasa brunetă vorbește despre cariera sa

A schimbat-o faima pe Andreea Tonciu? Frumoasa brunetă vorbește despre cariera sa

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 228 vizualizari 5 minute timp estimat

Andreea Tonciu este una dintre cele mai constante apariții din showbiz-ul românesc. Am putut să o vedem deja în câteva show-uri de succes. Prezența ei nu trece niciodată neobservată, iar acest lucru i-a adus faima la nivel național.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Tonciu a fost întrebată direct dacă faima a schimbat-o sau nu. Ea a afirmat că nu simte că faima i s-a urcat la cap, ci dimpotrivă. A rămas același om cu picioarele pe pământ, care discută de la egal la egal cu toată lumea. Vedeta a oferit drept exemplu relația pe care o are cu fanii săi.

„Îmi place să mă cunoască lumea de acasă așa cum sunt eu. De fiecare dată când am apărut la televizor, nu am vrut să dau de înțeles că sunt altă persoană. Mă opresc oamenii pe stradă și îmi spun că eu sunt o fată super ok, nu ai fițe! Zic: Da, păi de-aia mă plăceți voi pe mine, pentru că eu nu sufăr de vedetism. Eu m-am menținut pe linia aceasta de persoană cunoscută că vedetă nu sunt, datorită publicului și datorită persoanei mele, cum sunt eu și uite că mă mențin”, a mărturisit Andreea Tonciu, la WOWnews.

Ea consideră că naturalețea sa contribuie din plin la simpatia pe care o are din partea publicului. Vedeta este de părere că mulți oameni se regăsesc în ea, chiar dacă în unele show-uri la care a luat parte a avut și dialoguri aprinse.

„De fiecare dată aud: Uite-o pe Tonciu! Sunt atât de fericită pentru că sunt o persoană, nu pot să spun că plăcută de toată lumea, dar uite că majoritatea mă plac pentru felul meu de-a fi și pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume, dacă a fost să am un dialog mai aprins cu cineva, mi-am expus dorința asta. Eu sunt genul de persoană care atunci când știu că am dreptate, trebuie să demonstrez că am dreptate. Nu îmi place minciuna, nu îmi place falsitatea, nu pot să trăiesc în așa ceva(…) Eu așa cum sunt aici sunt și acasă și uite că de asta mă plac oamenii”, a mai precizat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a făcut spectacol și la masa de poker

Andreea Tonciu a fost prezentă recent la singurul show de poker live televizat din țara noastră, Midnight Poker Mystery Bounty Tv Show. Organizat de operatorul de poker online 888 (L1160654W000324 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!), acesta este un show dinamic la care 6 jucători care obțin calificarea în sateliții de pe Internet au ocazia să se distreze la masă alături de o vedetă și să lupte pentru premiile puse în joc.

În ediția la care a luat parte, Andreea Tonciu a venit cu multe emoții, având în vedere că întâlnea adversari mai experimentați. „Am foarte mulți prieteni care joacă poker și am zis că de ce să nu o fac și eu. Dar mai am mult de învățat. Eu, care nu am niciodată emoții, acum am pentru că este prima dată. Dar mă redresez pe parcurs. O să fie toți frații mei, iar dacă toți sunt experți, ce ar fi să câștig eu? Sinceră să fiu, am emoții și mi-e cam frică, dar nu te pui niciodată cu norocul”, a spus Andreea Tonciu.

În pofida emoțiilor, Andreea a avut o prestație onorabilă și a terminat pe locul 6 și a plecat acasă cu un cec în valoare de 300 de dolari, în timp ce învingătorul a primit 2000 de dolari, la care se adaugă și recompensele deblocate în momentul eliminării adversarilor. Dincolo de premiile puse în joc, Andreea s-a distrat alături de cei prezenți și a mărturisit că întreaga experiență a fost pozitivă pentru ea. Drept urmare, Andreea spune că abia așteaptă să joace din nou poker live.

Andreea Tonciu, o prezență constantă în showbiz

Andreea Tonciu este o prezență constantă în showbiz-ul românesc. Punctele de referință din cariera sa sunt aparițiile la Bravo, ai stil și Survivor Romania. În 2019 a avut ocazia să participe la Asia Express, dar a refuzat. În trecut, ea a fost asistenta unor show-uri de la Kanal D și Antena 1. Ajunsă la 37 de ani, Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, alături de care are o fetiță pe nume Rebecca. Cuplul a fost botezat de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies