fbpx
Acasa Promo Concert extraordinar Richard Clayderman! Vino să te bucuri de magia pianului!

Concert extraordinar Richard Clayderman! Vino să te bucuri de magia pianului!

Autor: Roxana Stoian
2 comentarii 433 vizualizari 2 minute timp estimat

Pe 18 martie 2024, la Sala Palatului, Richard Clayderman va susține un concert live extraordinar în fața publicului din România. Cu o carieră impresionantă și recunoscute calități artistice, Richard Clayderman este considerat cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor.

Apreciat de milioanele de fani din întreaga lume, Richard Clayderman a obținut nu doar aplauzele publicului său, ci și numeroase recompense, printre care se numără 267 discuri de aur și 70 de discuri de platină. De asemenea, deține titlul oficial Cartea Recordurilor pentru „Cel mai popular pianist din lume”.

Richard Clayderman

În cadrul concertului său la București, Richard Clayderman va interpreta cele mai cunoscute și apreciate piese ale sale. Printre acestea se află și indragita piesă „Ballade pour Adeline”, care ocupă un loc special în inimile fanilor săi și care a reușit să vândă peste 22 de milioane de copii în 38 de țări.

Te vei bucura de talentul excepțional al lui Richard Clayderman și vei fi martorul unei seri magice, pline de muzică pentru suflet. Concertul va cuprinde atât compoziții originale, care au făcut înconjurul lumii, cât și coveruri interpretate în stilul său romantic și inconfundabil. Este cu siguranță un eveniment memorabil la care nu poți să lipsești.

Biletele pentru acest concert extraordinar sunt disponibile acum, așa că nu rata ocazia de a participa la o experiență muzicală unică. Cumpără-ți biletele și pregătește-te să te bucuri de magia pianului lui Richard Clayderman!

2 comentarii

zota cristina 15/02/2024 - 14:33

cat costa biletul si se poate lua online?

Raspunde
Otilia Ignat 18/02/2024 - 16:29

gasesti detalii in articol!

Raspunde

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies