fbpx
Acasa FrumusețeModă COS: campania primăvară-vară 2023

COS: campania primăvară-vară 2023

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 82 vizualizari 3 minute timp estimat

Sărbătorind încrederea care vine o dată cu parcurgerea drumului fiecăruia dintre noi, cu un scop definit, campania COS Primăvară Vară 2023 etalează versatilitatea, îmbrățișând fluiditatea sezonului în continuă schimbare.

Susținând gândirea deschisă, campania își propune să provoace convingerile formate și să încurajeze o percepție pozitivă a noilor opinii. Amplasată pe un fundal urban cu textură bogată, campania promovează contrastele creative și inclusivitatea.
Rapperul și cântărețul guyanez- american SAINt JHN, actorii americani Myha’la Herrold și Kieran Culkin și actrita, cântăreața, compozitorul și dramaturgul ugandez-britanic Sheila Atim conduc distribuția diversă a campaniei pe străzile din Los Angeles. Alături le sunt sunt Cherokee Jack, modelul indigen american, protectorul apei și activistul pentru climă, Rebecca Longendyke model american, Shu Pei model chinez și Xu Meen, modelul sud-coreean.
Arătând cum inspirația poate veni din toate locurile, fie că sunt străzi ale orașului, clădiri sau studio, fotograful născut în Marea Britanie și stabilit în Los Angeles, Glen Luchford surprinde starea de spirit a orașului într-o succesiune de imagini captivante.
O abordare discretă a luxului, colecția ready-to-wear a sezonului promovează moda care durează. Acordând o atenție deosebită construcției, cu accent pe aspect și formă, croiala este reinventată pentru produsele ușoare din in și bumbac, în timp ce jachetele din piele moale și trenciurile structurate devin mai atractive de purtat atât pentru zi, cât și pentru seară. Broderia englezească se așează lejer pe corp, în timp ce florile abstracte desenate manual decorează seturi co-ord în noi culori proaspete. Măiestria este explorată în continuare și în acest sezon printr-o selecție de ochelari de soare din colaborarea COS × LINDA FARROW.

Stilizate de Suzanne Koller, volumele de vară effortless și siluetele structurate sunt explorate prin combinații de tranziție. Nuanțele verzi îndrăznețe ies în evidență față de tonurile naturale contemporane, în timp ce meștesugul rafinat și abordarea circulară sunt proeminente.
Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esentiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Creatoare de modă, Linda Farrow și-a stabilit brandul omonim în 1970 și a fost unul dintre primii designeri care a tratat ochelarii de soare ca pe niște adevărate accesorii de modă. Astăzi, la peste 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca un brand de modă global care plasează calitatea de neclintit în fruntea designului. Brand purtat frecvent de celebrități, printre care Gigi și Bella Hadid, Rihanna, Beyonce, Kendall Jenner, Hailey Bieber și Lady Gaga și mai multe colaborări în curs cu cei mai apreciați designeri din lume, ritmul brandului nu dă semne de stagnare.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies