fbpx
Acasa Promo Cum îi ajutam pe cei mici să descopere lumea prin joacă?

Cum îi ajutam pe cei mici să descopere lumea prin joacă?

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 45 vizualizari 3 minute timp estimat

Tuturor copiilor indiferent de vârstă, le place să se joace! Fie că vorbim despre puzzel-uri, plastelina, cărți de colorat, circuite cu mașini, păpuși sau jocuri educative, cei mici sunt fascinați de joacă, mai ales în compania părinților. 

Pentru o seară perfectă în familie sau un weekend cu vreme ploioasă, jocurile educative sunt cea mai inspirată idee pentru că pot garanta ore întregi de distracție. Un joc pe care toți copiii îl adora este Planeta mea.  Tot ce trebuie să faceți este îi implicați pe cei mici să vă ajute să asamblați propriul Pământ și să îl faceți să se rotească în spațiu. Un astfel de joc îi ajuta pe copii să descopere ce înseamnă rotația Pământului și alternanța zi/noapte. Întregul univers îl puteți decora cu carioca și stickere colorate, aveți un set de cărți de joc cu care puteți face perechi noapte/zi și o lanternă pe care cei mici o pot folosi pe post de soare. Jocul conține și un manual cu multe informații și activități distractive, care vor transforma joaca într-o experiență educațională.  

Jocul Planeta mea face parte din gama de jocuri Lab & Craft, special concepută pentru a oferi copiilor o experiență științifică, creativă, distractivă și stimulativă. Printr-o abordare practică și senzorială, copiii își pot testa aptitudinile, își pot exprima întreg potențialul și pot explora lumea din jurul lor prin dezvoltarea abilităților interdisciplinare tipice abordării bazate pe STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) prezentate în aceste noi produse. 

Acest tip de abordare promovează dezvoltarea unui set de abilități esențiale pentru a înțelege mecanismele de bază ale vieții de zi cu zi și de rezolvare a problemelor, deoarece abilitățile intelectuale, manuale și creative sunt folosite în același timp. Copii învata prin observație și descoperire, le este stârnită curiozitatea, sunt ghidați să experimenteze și să aibă o abordare practică, creând obiecte și instrumente care sunt rezultatul unui proces care decurge din observație.  Elementul științific pe care se bazează jocurile le oferă atât copiilor cât și părinților sau educatorilor, șansa de a se distra în timp ce descoperă subiecte științifice sau afla răspunsuri la întrebări. 

Dezvoltarea abilitaților prin învățare activă și distracție sunt cuvintele-cheie ale acestor jocuri în care experimentarea stimulează curiozitatea celor mici, determinându-i să descopere lumea din jurul lor.

Jocul Planeta mea este disponibil pe deajoaca.ro, un site unde veți găsi produse educaționale, dedicate copiilor și părinților. Produse care să îi ajute pe copii să se dezvolte, să își exerseze sau descopere aptitudinile, să își găsească pasiunile și provocările.  Preț –  164,50 lei. 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies