fbpx
Acasa Vedete Dana Sota: „Româncele să reînvețe să devină feminine!”

Dana Sota: „Româncele să reînvețe să devină feminine!”

Autor: Echipa Femeia
0 comentariu 139 vizualizari 4 minute timp estimat

Dana Sota este cunoscută nu doar pentru modul în care își administrează business-ul din sectorul beauty, ci și pentru modul în care își menține tonusul, sănătatea și silueta, având un stil de viață echilibrat din toate punctele de vedere.

Însă echilibrul nu exclude intensitatea! Mereu în acțiune, mereu activă, Dana Sota a petrecut, de curând, alături de prietenele ei cele mai bune, împlinirea vârstei de 61 de ani. Iar petrecerea a fost de pomină.

„Petrecerea a ținut 3 zile și 3 nopți, ca-n povești. Am avut alături cei mai dragi si frumoși oameni, care mi-au umplut sufletul de bucurie. De fapt despre asta este vorba! Mii de mulțumiri tuturor pentru energia bună pe care mi-o dăruiți mereu!” – este mesajul pe care l-a transmis pe rețelele sociale.

Printre petreceri și „alergături”, am reușit să stăm puțin de vorbă cu Dana Sota și să îi adresăm câteva întrebări. Iată răspunsurile, în exclusivitate pentru revista #FEMEIA!

În ce proiecte sunteți implicată în acest moment al vieții?

Dana Sota: În primul rând, focusul meu este pe comunicare, să dezvolt ceea ce există deja, dar la un alt nivel. Comunicarea pe care o fac, despre healthy lifestyle, sănătate și frumusețe, preponderentă în acest moment pe Social Media, urmează să se „întâmple” mult mai mult live cu cititorii mei, la fel ca înainte de pandemie. Întâlniri, conferințe … Toate au un impact mult mai mare și sunt mult mai interactive și mai atractive, atunci când stau față în față cu oamenii reali din comunitatea mea.

Cum o vedeți pe femeia româncă? Cum vi se pare ca s-a schimbat ea în ultimele decenii? 

Dana Sota: Este o femeie cochetă, căreia îi place să arate bine. Asta nu înseamnă neapărat că se îngrijește în mod constant, dar își dorește să fie frumoasă.

Conceptul de beauty în sine s-a schimbat. Sigur, frumusețea poate fi privită ca un lucru de suprafață, doar că partea estetică, că ne place să recunoaștem sau nu, este cea care contează la un prim contact. Abia apoi descoperi frumusețea interioară.

Din păcate, pe zona de intervenții estetice minim invazive s-a exagerat foarte mult, așa că vedem pe stradă aceleași trăsături, duse într-o zonă absolut greșită, după părerea mea. Intervențiile estetice sunt menite să pună în evidență și să sublinieze trăsăturile frumoase pe care le avem și să corecteze delicat ceea ce nu ne place. Astăzi s-a ajuns la cu totul altceva…

Ce sfaturi le-ați da româncelor… tinere și mai puțin tinere?

Dana Sota: Am multe sfaturi! (Râde!) Dar, dacă ar fi să aleg unul din domeniul beauty, le-aș spune să foloseasca SPF încă de la 20 de ani, zi de zi, indiferent de anotimp. Iar ca sfat de viață…  să reînvețe să devină feminine și să se bucure de fiecare etapă de viață, pentru că fiecare etapă vine cu experiențele ei!

Sursa foto: Dana Sota

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies