fbpx
Acasa Noutăți Debu inaugurează laboratorul de reggae pe 4 martie, la Katakomba

Debu inaugurează laboratorul de reggae pe 4 martie, la Katakomba

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 44 vizualizari 3 minute timp estimat

Teodor Debu debutează în rolul de selector în cadrul Reggae Lab #1, un eveniment de nișă organizat pe 4 martie de Radio Republica Verde, în parteneriat cu și LunaTech Sound, Do the Reggae și Rebel Music, în spațiul neconvențional de la Katakomba.

Deși cunoscut dintr-o zonă mainstream (DEBU s-a remarcat recent din postura de finalist în cadrul superproducției TV Vocea României, unde a concurat în echipa lui Denis Roabeș de la The Motans și a terminat pe locul 3 în clasamentul final) DEBU este prezent de ceva vreme în peisajul medical românesc, iar în prezent explorează din perspectiva de selector de muzică zone de dnb, reggae, electronice, fiind de asemenea producător muzical. La prima ediție a evenimentului REGGAE LAB #1, DEBU pregătește un set muzical special pregătit pentru debutul laboratorului din Katakomba, dar ne este destul de greu să credem că se va ține departe pe microfon, pentru a ne delecta cu ritmurile pe care le interpretează în stilul său unic.

„Vibe fresh pe piața reggae românească”, DEBU face parte din generația „genialilor” muzicii, dovedind o versatilitate cu care puțini artiști se pot mândri. De muzică s-a apropiat de mic copil, pe când frecventa biserica protestantă împreună cu părinții și sora sa, însă „microbul” l-a convertit definitiv odată ce l-a descoperit pe Ed Sheeran, despre care DEBU recunoaște că l-a inspirat cel mai mult. A cântat până și pe stradă, și-a strâns bani pentru instrumente și echipamente de studio și nu este doar autodidact și talentat: după ce studiat un an de Politehnică, muzica l-a chemat din nou pe DEBU, iar astăzi este student la Conservator. Nu în ultimul rând, DEBU combină ritmuri ca nimeni altul și o va dovedi într-un experiment „muzichimical” de excepție, primul dintr-o serie de evenimente de acest gen.

Evenimentul Reggae Lab #1 va avea loc la Katakomba artNetwork, în Piața Unirii,  Bulevardul Corneliu Coposu nr. 1D, intrarea din strada Bărăției, pe  4 martie 2023, începând cu orele 21:00 la Katakomba

Foto: LunaTech Sound

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies