fbpx
Acasa Promo Descoperă Eleganța și Pasiunea la Cabaret Passion Party – Ziua Femeii la Palatul Noblesse

Descoperă Eleganța și Pasiunea la Cabaret Passion Party – Ziua Femeii la Palatul Noblesse

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 137 vizualizari 2 minute timp estimat

În cinstea Zilei Femeii, Palatul Noblesse organizeaza un eveniment plin de eleganță și pasiune – Cabaret Passion Party. Acesta va fi un prilej unic în care să sărbătorim frumusețea și puterea femeilor într-un cadru regal și plin de rafinament.

Cabaret Passion Party va avea loc în seara zilei de 8 martie, incepand cu orele 19.00 la prestigiosul Palat Noblesse, un loc care emană istorie și rafinament.

Evenimentul va fi subliniat de atmosfera vibrantă a cabaretului, cu un accent special pe pasiune și eleganță. Invitații sunt încurajați să adopte ținute chic, inspirate din perioada de aur a cabaretului.

O serie de acte cabaret fascinante vor captiva publicul, oferind oexperiență de neuitat. Dansuri senzuale, cântece pline de pasiune și numere de magie vor transforma Palatul Noblesse într-o scenă vie.

ENTERTAINMENT
LIVE MUSIC
DJ DANCE MUSIC PARTY
SURPRIZE
Delicii Culinare și Băuturi

Bilete și Rezervări
Pentru a participa la acest eveniment de excepție, biletele pot fi achiziționate online prin intermediul site-ului nostru
https://bilete.palatulnoblesse.ro/produs/cabaret-passion-party-la-palatul-noblesse/

Rezervările sunt disponibile pentru cei care doresc să transforme această seară într-o experiență cu adevărat memorabilă.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel.: 40749 232 311 sau email event1@palatulnoblesse.ro

Bilete Limitate! Grabeste-te sa Te Asiguri de Locul Tau la Celebrarea de 8 Martie!

Cabaret Passion Party la Palatul Noblesse promite să fie o noapte de eleganță, pasiune și distracție pură. Ocazia perfectă de a celebra femeile și de a experimenta farmecul unei seri de cabaret într-un decor regal.

Program eveniment: 19.00 – 22.00

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies