fbpx
Acasa Promo #FarsăDe1Aprilie: Kiss FM și Rock FM și-au inversat frecvențele, pentru un start de zi pe cât de confuz, pe atât de amuzant!

#FarsăDe1Aprilie: Kiss FM și Rock FM și-au inversat frecvențele, pentru un start de zi pe cât de confuz, pe atât de amuzant!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 121 vizualizari 2 minute timp estimat

„De astăzi, Rock FM emite și pe frecvențele Kiss FM din toată țara!”, a spus Răzvan Exarhu la microfonul DesKiss Dimineața.

Asta în timp ce Corina, Oprișan și Dinu transmiteau „cel mai ascultat matinal din România” pe frecvența Rock FM.

A fost, bineînțeles, o glumă de 1 aprilie în care, timp de o oră, de la 08:00 la 9:00, echipa Morning Glory a făcut schimb de matinale cu echipa DesKiss Dimineața.

Nu s-a întâmplat doar în FM, ci și pe paginile de social media ale matinalelor.

„Când i-am auzit vocea lui Exarhu, am crezut că am greșit radioul”, a scris un fan DesKiss Dimineața. Iar de cealaltă parte, un fan Morning Glory a dat și el replica: „Ca să vezi ce „coincidență”: muzică lejeră la Rock FM fix de 1 aprilie”, pe pagina de Facebook a Rock FM.

La finalul farsei, ambele emisiuni s-au suprapus și s-au auzit simultan pe frecvențele Kiss FM și Rock FM. Cu această ocazie Corina, Oprișan, Dinu și Exarhu au și intrat în direct într-un dialog ce s-a transformat și într-un mic battle DesKiss Dimineața vs. Morning Glory.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies