fbpx
Acasa Promo Gusturi elementare, combinații surprinzătoare!

Gusturi elementare, combinații surprinzătoare!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 46 vizualizari 2 minute timp estimat

Vara aceasta te invităm să descoperi gusturi elementare prin combinații surprinzătoare! Sărbătorește lansarea filmului Elementar, cea mai nouă producție Disney și Pixar și câștigă premii de colecție!

Descoperă povestea lui Ember și a lui Wade în cea mai nouă producție Disney și Pixar, Elementar, din 16 Iunie la cinema! Într-un oraș în care locuitorii cartierelor de Foc, Apă, Pământ și Aer trăiesc împreună, o tânără înflăcărată și un tip care se lasă ușor dus de val sunt pe cale să descopere ceva cu adevărat elementar: cât de multe lucuri au de fapt în comun!

Dominați de viteza lumii în care trăim, de elementele naturii care ne înconjoară și despre care consideram că doar într-un anumit fel se pot armoniza, reușim oare să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară? Fiecare experiență care ne ajută să pășim în afara elementului nostru reprezintă de fapt momentul în care reușim să ne autodepășim, să ne dezvoltăm și să evoluăm.

Combinațiile surprinzătoare sunt cele care te marchează și cele pe care le ținem minte cel mai ușor. Încearcă să ieși din elementul tău și vei fi surprins! Gusturi noi, experiente senzoriale unice ce transformă o gustare într-o noua formă de arta prin combinații neașteptate, ingrediente proaspete și produse de o calitate excelentă.

Băneasa ți-a pregătit o nouă promoție în care curajul, inovația și bunul gust al produselor delicioase Băneasa sunt cuvintele de ordine, așa că nu mai sta pe gânduri și sărbătorește cu noi:

Pasul 1:

Cumpăra 2 produse Băneasa participante la promoție: Faină albă Superioară 000 Băneasa, Spaghetti Băneasa sau Farfalle cu ou Băneasa.

Pasul 2:

Înscrie Bonul Fiscal pe pastebaneasa.ro/campanie-elementar si câștiga unul din sutele de premii de colecție pentru o experienta de neuitat!

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies