fbpx
Acasa LifestyleCarieră Femei de afaceri de succes – de la idee la imperiu

Femei de afaceri de succes – de la idee la imperiu

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 203 vizualizari 4 minute timp estimat

Când vine vorba de femei de succes, țara noastră chiar are cu ce se mândri. România cunoaște o bogată istorie de femei de afaceri remarcabile, care au reușit să își transforme idealurile într-un imperiu bine fundamentat.

Conform expertilor financiari de la Financer, succesul în lumea afacerilor nu se datorează doar inteligenței ori capacității de a-ți asuma riscuri, ci și elaborării îndelungate a unui plan de afaceri bine dezvoltat și pus la punct.

Descoperă în continuare top 6 femei de afaceri din România care, prin puterea și succesul lor, au devenit modele de inspirație pentru generațiile viitoare!

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, femei de succes

Fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață”, Carmen și Oana au pus bazele acestui ONG, care a reușit să construiască și să opereze primul spital de oncologie pediatrică din România. Alături de sprijinul comunității și în parteneriat cu autoritățile locale, aceste două femei de succes sunt o adevărată inspirație pentru generația tânără și pentru cei care își investesc idealurile în slujba comunității, pentru binele general al țării!

Simona Halep

Simona Halep nu și-a impus personalitatea puternică și renumele doar în sport. Cu investiții la bursă, în afaceri imobiliare, Simona Halep este proprietara mai multor hoteluri și restaurante de lux din România. Aceasta și-a clădit un adevărat imperiu, prin muncă permanentă, devotament și inteligență. Succesul său pe terenul de tenis s-a transpus, astfel, și în lumea afacerilor, reușind să își inaugureze un hotel spectaculos chiar și la mare.

Camelia Șucu – bursa de valori nu îi este necunoscută

Considerată a fi cea mai bogată femeie din țară, supranumită într-o perioadă chiar și „Doamna Cash”, Camelia Șucu este fondatoarea mai multor business-uri: Iconic Health, ClassIn, printre altele, iar bursa de valori nu îi este necunoscută. Cu o experiență de peste 25 de ani în business și afaceri, alături de fostul soț Camelia Șucu a pus bazele Mobexpert, care a reușit să se claseze printre primele 15 întreprinderi europene din această industrie.

Nadia Comăneci

Fără a mai fi nevoie de descrieri suplimentare, Nadia Comăneci este poate cea mai cunoscută, admirată și celebră femeie din România pe plan internațional. Dincolo de rezultatele unice din cadrul Jocurilor Olimpice (Montreal, 1976), Nadia Comăneci, acum stabilită în Statele Unite, s-a impus și în domeniul afacerilor, deschizându-și propria școală de gimnastică. Căsătorită cu Bart Conner, alt renume al gimnasticii, Nadia Comăneci rămâne o permanentă inspirație.

Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan pare a fi femeia care s-a impus cel mai puternic în domeniul afaceri, punând pe picioare brandul Musette, care se bucură de un succes extraordinar. Încă de tânără, Cristina și-a propus să pună bazele propriei afaceri, și totul a început alături de soțul ei, Roberto Bâtlan, cu o afaceri bazată pe materiale textile. Ce a început ca o fabrică de genți, între timp a ajuns să fie  chiar cel mai important brand românesc de încălțăminte.

Andreea Esca

Andreea Esca are o carieră în televiziune care se întinde pe mai bine de 24 de ani, și a devenit în scurt timp un simbol al profesionalismului, puterii feminine și măiestriei. Este un ideal când vine vorba de domeniul televiziunii și este una dintre cele mai apreciate femei din social media. De-a lungul carierei, Andreea Esca a câștigat numeroase premii importante, câștigându-și astfel locul în top femei de succes din România!

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies