fbpx
Acasa FamilieCopii Iarina Popescu lansează piesa „Mulțumesc!”

Iarina Popescu lansează piesa „Mulțumesc!”

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 85 vizualizari 2 minute timp estimat

Iarina Popescu lansează piesa „Mulțumesc!” un cântec cu care micuța artistă speră să ajungă în inimile ascultătorilor de toate vârstele

Iarina Popescu este un copil care la doar 9 ani, se poate lăuda deja cu „carieră” artistică: a jucat în două spectacole la Opera Comică pentru Copii (Sunetul Muzici și Madagascar), a reprezentat România la prestigiosul festival de muzică de la San Remo Junior 2022, deține câteva premii muzicale importante premii, iar astăzi își arată recunoștința pentru toți cei care au susținut-o cu piesa „Mulțumesc”.

Piesa „Mulțumesc!”, pe care Iarina a lansat-o zilele acestea este chiar despre ea, declară artista, „așa sunt eu, colorată, veselă și optimistă. Îmi place să văd lucrurile bune în orice”, recunoaște ea. Autorul piesei este Bogdan Negroiu, solistul trupei El Negro, iar clipul a fost în întregime produs de LunaTech Sound.

În clipul piesei apar atât oameni simpli, de pe stradă, pe care artista i-a molipsit cu energia ei, cărora le este recunoscătoare, cât și persoane dragi Iarinei, respectiv tatăl ei, fratele său Cezar, profesoara de canto (pe care Iarina o consideră persoana care o inspiră cel mai mult), dar și colegele sale de „breaslă” w.Aria și Alessia. Și nu în ultimul rând, mama sa, care s-a aflat în spatele camerelor, asigurându-se că totul decurge perfect.

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies