fbpx
Acasa Promo Vedete din România care au ales stilul de viață vegan

Vedete din România care au ales stilul de viață vegan

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 87 vizualizari 5 minute timp estimat

Există mai multe motive pentru care tot mai mulți oameni, inclusiv în România, aleg să renunțe la alimentația cu produse de origine animală și trec la un regim alimentar bazat exclusiv pe produse vegetale. Nici nu este complicat acum, căci în marile magazine există foarte multe alternative alimentare de tip plant-based, care înlocuiesc variantele clasice.

Poți mânca așadar pizza, burgeri, lasagna, prăjituri, înghețată și multe altele, fără a include de fapt carne, lapte sau ouă. Motivele: acțiune sustenabilă pentru planetă, evitarea cruzimii asupra animalelor și un mod de a trăi mai sănătos, spun cei care au ales să fie vegani.

Multe vedete au adoptat acest stil de viață, inclusiv în România. Unele dintre acestea spun că li s-a schimbat viața în bine de când au renunțat la consumul de produse de origine animală. Desigur, nu toate persoanele publice care sunt vegane își prezintă în mod deschis opțiunile alimentare, dar unele vedete aleg să promoveze veganismul și beneficiile aferente.

Apoi, există și categoria de influenceri online, iar aici densitatea de conținut cu tematică vegană este foarte mare în social media. Se postează rețete, recomandări, video-uri despre produsele alese.

Pariu pe fructe și legume

Fructele și legumele sunt cheia regimului vegan. Cei ce preferă acest regim alimentar spun că au mai multă energie și devin mai fericiți. Fructele, în special, au această imagine pozitivă la nivel social. Nu întâmplător le întâlnim și în numeroase jocuri de mobil extrem de populare, de la Fruit Ninja la Fruits Mania sau în video-sloturile din cazinouri. Jocurile ca la aparate clasice – cu fructe și șeptari – reprezintă cea mai accesată categorie la orice cazino online, de la primul operator de gambling licențiat ONJN în România – Cazino NetBet și până la cele mai noi de pe piață.

Cele mai cunoscute vedete din România care sunt vegane

Andreea Raicu este cunoscută pentru stilul de viață vegan de mai bine de un deceniu. Aceasta subliniază că a fi vegan nu este o modă și îi sfătuiește pe cei care vor să renunțe la carne să facă un set de analize medicale înainte de acest pas. Andreea Raicu mai spune că, în calitate de vegan sau vegetarian, este important să identifici înlocuitori adecvați, astfel încât să nu se creeze dezechilibre în organism.

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, merge chiar mai departe cu stilul de viață vegan: chiar anul acesta, a postat în social media mențiunea că a aniversat 12 ani de când a ales alimentația raw-vegan. Care este diferența? Stilul raw-vegan înseamnă că alimentele vegetale (fructe, legume, semințe, nuci) nu sunt preparate termic, pentru a-și păstra nivelul maxim de beneficii nutriționale.

Olivia Steer și-a schimbat radical stilul de viață după ce sora ei a murit de cancer. Dacă în trecut obosea repede și avea des migrene, acum spune că se simte mult mai bine. „De 12 ani, sunt raw-vegană. Dacă dieta mea ar fi fost deficitară, aș fi aflat demult”, explică fosta vedetă de televiziune. De altfel, și Andi Moisescu a devenit vegan, urmând obiceiurile promovate de soția sa.

O altă persoană publică vegană din lumea divertismentului local este Claudia Pavel. Regimul alimentar bazat pe fructe și legume a ajutat-o să slăbească și să ajungă la forma fizică actuală. Mai mult decât atât, chiar și copilul Claudiei este vegan, luând decizia de a urma regimul alimentar al mamei sale.

Cântărețul Mihai Trăistariu a declarat în mai multe rânduri că își propune să devină vegetarian, însă se pare că nu a adoptat acest principiu permanent.

Alte vedete din România cunoscute pentru alegerea alimentației vegane sau cel puțin vegetariene sunt Ioana Ginghină, Nicoleta Luciu, Inna, Lidia Buble, Deliric, Macanache, Lili Sandu, Anca Țurcașiu.

NetBet Casino face parte din NETBET ENTERPRISES LTD, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN, valabilă din data de 01 iulie 2016 până la 30 iunie 2026.

Foto

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies