fbpx
Acasa Promo KIMARO 2023 – trei zile, trei radiouri, un singur festival!

KIMARO 2023 – trei zile, trei radiouri, un singur festival!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 40 vizualizari 3 minute timp estimat

Între 11-13 august, Festivalul KIMARO 2023 a sărbătorit muzica românească pe scena din parcarea Plajei Venus.

Și anul acesta, festivalul KIMARO a adus împreună Kiss FM, Magic FM, Rock FM, pentru un eveniment dedicat iubitorilor de muzică românească și artiștilor autohtoni: trei radiouri, trei seri, o singură scenă, în parcarea Plajei Venus.

Prima zi, #MagicSunsets, a fost prezentată de realizatoarea matinalului Magic Morning, Liana Stanciu. Liana a prezentat trupele Cuibul, Taxi, Feli, Zdob și Zdub cu Frații Advahov și Voltaj. O seară în care horele fomate spontan în fața scenei, filmate din dronă, vor rămâne de neuitat.

#KissEnergy, a doua seară de festival, a fost cea mai dinamică. Atât artiștii, cât și prezentatorii, Dan Fințescu și Ana Moga, au ținut nivelul de energie sus, pe toată durata spectacolului. Pe scenă au urcat Amuly, Jo & Juno, Puya, Vunk și Carla’s Dreams, iar publicul a arătat ca o mare de stele, datorită lanternelor de la telefoane.

Duminică, ultima zi de festival, a fost rândul muzicii rock să ia cu asalt scena. #RockNights a fost prezentată de Cristian Hrubaru, iar pe scenă au cântat Dinfier, Anton, Altar, Trooper și Celelalte Cuvinte. Cel mai important moment a fost când s-au unit miile de voci din mulțime pentru a cânta „Dacă ploaia s-ar opri” de Cargo, piesă care aniversează 20 de ani de la lansare.

Evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul cu sprijinul Organizației de Management a Destinației Mangalia, Primăria Mangalia.

 

S-ar putea să te intereseze și KIMARO 2023: Atmosferă incendiară la #KissEnergy, a doua seară a Festivalului KIMARO

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies