fbpx
Acasa Promo Mark Stam a lansat piesa „Pastila Ta”

Mark Stam a lansat piesa „Pastila Ta”

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 26 vizualizari 4 minute timp estimat

Mark Stam, artistul care ne-a cucerit inimile cu piesa „Flori” alături de Adda, revine în forță cu o nouă piesă plină de emoție. „Pastila Ta” este o declarație foarte sinceră de dragoste pentru cea mai importantă persoană din viața lui Mark. Piesa este extrem de plăcută, de sensibilă și plină de emoții – o promisiune a iubirii eterne.

Mark asociază persoana iubită cu cel mai bun medicament împotriva celor mai profunde supărări și dureri. Dragostea este asimilată de către artist drept o pastilă care îl ajută să treacă peste o zi grea, nevoia de inspirație, energie pozitivă și multă căldură.

Pentru mine „Pastila ta” este pansamentul pe care l-aș pune oricărei zile proaste.

Este o piesă din suflet, de suflet și pentru sufletele care o ascultă și care-și doresc uneori o „pastilă” de romantism.

Am scris piesa sincer, cald, așa cum simt eu iubirea, așa cum cred că ar fi o declarație de dragoste. Sper cu toată ființa mea, să vă placă și să simțiți acest „tratament pentru suflet”. ” declară Mark Stam despre noua piesă. 

Mark Stam continuă să demonstreze că este nu doar un artist talentat, ci și un suflet sensibil care atinge inimile ascultătorilor cu fiecare notă. Fie că își dorește să împărtășească emoții trăite chiar de el sau vrea să descrie momente dificile din viața unei persoane care iubește, Mark Stam o face de fiecare dată din toată inima, căci este un veșnic îndrăgostit de artă, muzică și oameni.

Cu o voce inconfundabilă, Mark Stam se remarcă din nou prin puterea sa vocală excepțională, care nu poate fi trecută cu vederea. Reușește să stârnească emoții intense și să creeze o legătură autentică cu ascultătorii săi. Așadar, artistul romantic incurabil a reușit să contureze o piesă care nu numai că reflectă iubirile pasionale, dar și cele pline de speranță.

 

Muzica : Mark Stam, Ștefan Marin

Text : Mark Stam, Ștefan Marin

Producție : Ștefan Marin

Mix/Master : Vladimir Coman Popescu (Chopsticks)

Urmărește-l pe MARK STAM:

 

Facebook: https://www.facebook.com/markstamofficial 

Instagram:https://www.instagram.com/markstam_official/ 

Music:https://open.spotify.com/artist/2TfjCSwYNNsUvw3uhjK9mh 

TikTok: https://www.tiktok.com/@markstamofficial 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies