fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 28 aprilie – 5 mai 2024

Horoscopul săptămânii 28 aprilie – 5 mai 2024

0 comentariu 113 vizualizari 14 minute timp estimat

Săptămâna 28 aprilie – 5 mai 2024 se anunță calmă, așezată și lină. Începem a cincea lună a anului și poate fi o ocazie bună ca să privim puțin înapoi. Haosul ultimelor luni se va domoli, lucrurile încep să capete conturi, suntem mult mai stabili emoțional și mult mai pragmatici în deciziile pe care le luăm și poate puțin mai curajoși.

Perioada aceasta este și una de analiză, de introspecție și totodată foarte potrivită pentru a face planuri de viitor. Vedetele perioadei sunt Venus și Marte care-și vor împleti influența și ne vor determina reacțiile, sentimentele și, nu în cele din urmă, aspirațiile. 

Venus este ceea ce prețuim și, de asemenea, tiparul interacțiunii cu ceilalți, iar Marte, sursa de energie, va modela felul în care ne folosim de forța noastră interioară pentru a merge mai departe.

👉 Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 28 aprilie – 5 mai 2024

Marte are mai multe momente în care va ieși în evidență în această săptămână. Primul este întâlnirea cu Neptun – acel Neptun cunoscut ca fiind mașina de ceață cosmică. Aflat în casa Peștilor, Marte este cumva blocat de liniștea de aici. Totul se accelerează însă după 29, când Marte devine retrograd. Efectul va fi unul de nespecific și ne va face tandri, plini de compasiune și aplecați spre cele spirituale. O să primim iluminare și o stare de grație  și echilibru foarte specială. 

După ce trece în Berbec, pe 30 aprile, Marte ne va accelera, este ca și cum ne va alimenta cu un boost de energie. Totul va avansa, iar multe se vor mișca cu rapiditate. 

Ne va domina un sentiment de impuls, de eliberare, deși aceasta ar putea ascunde pericole și excese, pe care ar fi sănătos să le controlăm prin voința proprie. 

Venus trece în Taur, locul unde se simte mereu foarte bine și de unde ne guvernează calm nevoie de confort. Este momentul de calm de care aveam nevoie. Vor fi multe experiențe senzoriale. O să mâncăm lucruri bune, o să fim calmi, lenți chiar, amatori de plăceri simple, dar atât de necesare. Venus în Taur este un teritoriu maxim de indulgență. 

Un alt moment important al săptămânii este jocul lui Marte cu Pluto, care va aduce excepționae provocări. Este ca și cum s-ar deschide ușile unei camere secrete, în care fiecare va găsi ceva care să-i aducă bucurie, care-l va face fericit,. Poate fi un succes, o recompensă, un beneficiu, o recunoaștere. Oricum ceva bun. 

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Nu este momentul pentru schimbări radicale în viața din familie, deși ai destule motive să vrei asta. Ești avantajată pe plan material și este momentul cel mai bun în care poți cere ceea ce știi că ți se cuvine, pentru că sunt șanse foarte mari să primești.  

Ar fi foarte util dacă te-ai concentra pe problemele sentimentale și pe cale care afectează armonia din relația ta de cuplu. Liniștea care vine de aici va îmbunătăți starea ta generală și îți va da energia de care ai nevoie ca să faci față unor provocări destul de mari. Te vei descurca mai bine decât crezi! 

Taur (20 aprilie – 20 mai): Nu poți fi perfectă în fiecare zi, dar ăsta nu este un capăt de țară! Nu este una dintre cele mai bune perioade, dar poți trece peste asta fără prea mari angoase. Ești foarte curioasă și vrei să afli detalii care nu te privesc, iar asta îți complică inutil viața. Ești îngrijorată de viitor. Nimeni nu-și cumpără diamante, când are frigiderul gol. Fii mai rațională și nu cere imposibilul celor din jur. Și ei au temerile și angoasele lor și ar fi bine dacă le-ai înțelege. 

De joi încolo ești cu capul în nori și plutești într-un univers paralel. Îți este foarte bine acolo și nu ai nici un motiv să cobori printre oameni, mai ales că toți cei din jurul tău te lasă în pace și te înțeleg. Ești cu certitudine una din zodiile protejate.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): S-ar putea să existe o problemă care îți va da mari bătăi de cap. Este posibil să nu înțelegi bine realitatea. Energia astrelor va aduce această chestiune, oarecum delicată, în centrul atenției. Încearcă să rămâi echilibrată și să obții o nouă perspectivă asupra acestei situații, înainte de a lua decizii.

Ești predispusă la visare. Este una din metodele prin care încerci, și poți să și reușești, să faci față la stresul apăsător din jurul tău. Starea ta generală este bună și asta este de folos și celor din jurul tău, care își vor urma exemplul. Ai mai multă grijă de partenerul tău de viață și comunică mai mult cu el.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Ai sentimentul că te lovești de un zid de cărămidă. Intensitatea unor moment din această săptămână te poate face să te simți descumpănită, dezorientată, ca într-o oală sub presiune. Încearcă să nu amesteci lucrurile. Dă-ți seama că o mare parte din nebunia din jur este doar rodul imaginației tale.

Ai putea să profiți de talentele pe care le ai, să le pui în valoare. Poți eventual să găsești un hobby care să te ajute să-ți umpli timpul. Ascultă de sfaturile pe care le primești de la cei în care ai avut mereu încredere. Pune problemele familiei pe primul plan pentru că acum sunt cele mai importante.

Leu (23 iulie – 22 august): Orice idee este valoroasă așa că nu ezita să spui ce gândești. Intuiția este una din armele tale secrete pe care trebuie să te bazezi. Ești unul din nativii care pot face lucruri admirabile, azi și în zilele care vor urma, pentru că ai structura astrală care te susține. Este important să nu-ți exteriorizezi spaimele pentru că cei din jurul tău le pot interpreta greșit.

Nu te lamenta. Realitatea ta este mult mai bună decât a multor altora, iar lucrurile nu se vor agrava mai mult. Ai energie și inspirație și asta este un mare beneficiu pentru tine. Încearcă să profiți de zilele acestea mai line, pentru că sunt bune și frumoase! Tu știi foarte bine să trăiești clipa!

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Frustrarea este cuvântul săptămânii pentru tine, azi. Te simți stingheră, abandonată, fără un rost anume, poate chiar fără scop. Este doar o senzație, care nu are fundament și se datorează astrelor care fac combinații nepotrivite pentru psihicul tău. Nu te lăsa prinsă în discuții contradictorii.

Deși aparent nimic nu merge bine, Fecioarele beneficiază de aportul pozitiv al Soarelui, iar asta o să  ajute să treci mai ușor peste problemele acestei perioade. Nu sunt prea multe lucruri de făcut la serviciu, așa că cel mai bine este să te concentrezi pe cele legate de casă, care te vor relaxa și te vor face să te simți bine.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): S-ar putea să ai multe lucruri de făcut azi și în zilele care urmează. Fă doar ce poți și lasă restul. Incertitudinea legată de bani ar putea fi, de asemenea, o problemă la care nu mai trebuie să te gândești. Acceptă realitatea și fă un plan de viitor, care să fie productiv.

Lucrurile s-au mai relaxat puțin, așa că putea să-ți exersezi talentul artistic și abilitățile de gospodină. E momentul optim să dovedești că poți face lucruri excepționale din nimic. Fii veselă, pozitivă și arată celor dragi că totul este în echilibru, chiar dacă pe ici pe colo nu este chiar așa. Le va face bine!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Nu ești deloc dispusă să comunici. Vei îmbina obligațiile pe care le ai de dus la capăt azi și din zilele următoare, cu micile tale plăceri și în felul acesta vei reuși să treci peste această zi. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să scapi de anxietate.

Nu există problemă care să nu poate fi rezolvată, sau măcar bine gestionată, dacă alegi să asculți și să răspunzi cu calm și cu empatie. Cei care sunt departe au nevoie disperată de implicare ta, chiar dacă este una virtuală sau în lungi conversații la telefon. Înainte de a judeca pe cine încearcă să te pui în pielea lui.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Sentimentele negative față de anumite persoane îți afectează sănătatea. Împacă-te cu persoanele pe care ești supărată/certată. Te poți schimba în bine și să privești viața în doi cu alți ochi, numai dacă îți dorești acest lucru. Se cere mult de la tine și faci tot ce-ți stă în putere să demonstrezi că poți să te descurci.

O energie pozitivă, în fapt o combinație de optimism și tensiune te pune în mișcare. În ritmul tău, cu autoritatea care te caracterizează faci tot ceea ce trebuie făcut în casă pentru a avea parte de zile calme și tihnite cu toată familia. Nu ești un fan al adunărilor familiei, dar de data asta te simți bine cu toți ai tăi alături.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Viața îți oferă lecții pe care trebuie să ți le însușești. S-ar putea să te fi certat cu partenerul tău și acum să-ți pară rău pentru vorbele pe care i le-ai spus la supărare. Cere-ți scuze! E posibil să circule niște zvonuri despre tine, nu tocmai bune. Repară-ți imaginea spunând clar cum stau lucrurile.

Imaginația este elementul de bază. Te ajută să găsești soluții pentru orice problemă și pentru toate situațiile neprevăzute care pot să apară. Partea rea este că ești extrem de irascibilă și cu greu cei din jur îți vor putea intra în grații. Este cel mai bun moment în care să faci ordine în casă, pentru că asta te va detensiona.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Concentrează-te la tot ce faci, riscul de a face greșeli este foarte ridicat. E o săptămână potrivită pentru a începe un proiect important. Să nu-ți fie frică de provocări! E o perioadă favorabilă, în care poți să te afirmi și să obții mari satisfacții și recunoaștere.

O schimbare radicală de program, din cauze independente de voința ta îți dă tot programul peste cap. O să fii mulțumită, în final, de toate aceste intervenții exterioare, pentru că vei ieși avantajată și foarte energică din această experiență.

Pești (19 februarie – 20 martie): Entuziasmul este bun, dar trebuie păstrate niște limite înainte de a fi periculos pentru tine și pentru cei dragi ție. Entuziasmul te poate împinge la exagerări și la excese care nu aduc nimic bun. Temperează aceste emoții sau orientează-te către manifestări pozitive.

Reușești ca nimeni altcineva să te concentrezi doar pe problemele tale. Ai abilitatea de a face complet abstracție de toate din jurul tău. Ești focalizată doar pentru ce îți place să faci și pe ce îți este folositor. Este o atitudine excepțională pe care trebui să o urmeze și cei din jurul tău.

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies