fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul dragostei în 2024

Horoscopul dragostei în 2024

0 comentariu 10,8K vizualizari 15 minute timp estimat

Horoscopul dragostei arată clar că, anul 2024, va oferi tuturor nativilor mai multe șanse de a aprinde focuri pasionale. Și asta este foarte bine, pentru că avem nevoie de dragoste, avem nevoie să iubim și să fim iubiți. Mai mult ca în alți ani, iubirea în 2024 va avea nevoie de comunicare, de sinceritate și de manifestarea conștientă a ceea ce simțim. Nu te bucura! Pare ușor, dar este puțin mai dificil decât crezi. 

Planeta iubirii și frumuseții, Venus ne va susține și ne va îndemna să interacționăm cu ceilalți. Pe tot parcursul anului 2024, va continua să vegheze iubirile noastre (cele care au fost, cele care sunt și care vor fi), călătorind lin prin zodii și oferindu-ne doza de încredere și putere de care avem nevoie. Marele eveniment va fi acela că, în 2024, Venus nu va retrograda, așa că o să fim motivați, o dată în plus să privim doar înainte, iar asta face ca horoscopul dragostei în 2024 să fie unul special. Venus ne va încuraja – și ne va oferi periodic motive – să ne ținem inimile deschise.

Jupiter, planeta norocului și abundenței, își va face drumul în expansivul Gemeni după pe 25 mai, creând condițiile perfecte pentru ca romantismul să înflorească. Această tranziție ne va face să ne simțim relaxați și confortabil, îndemnându-ne să ieșim din carapace și să ne exprimăm cu adevărat sentimentele pe care le avem unii față de ceilalți. Și, cei mai avantajați vor fi cei care, acum, sunt singuri. 

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete va completa firesc predicțiile de dragoste

„Dragostea e compusă dintr-un singur suflet care stă în două corpuri diferite” – Aristotel

horoscopul dragostei in 2024

Horoscopul dragostei în 2024, pentru fiecare zodie

Berbec – Dacă ești singură, 2024 poate aduce relația visată și o implicare totală pe termen lung. Important de știut este că nu o vei identifica ușor, vei fi sceptică, la început, dar îți vei da seama foarte repede că este sufletul pereche pe care îl căutai. Există mai multe oportunități de a te căsători cu persoana pe care o iubești cu adevărat.

Dacă ești într-o relație stabilă lucrurile pot evolua, fie într-un sens, care să ducă la stabilitate, fie către o ruptură totală. Prezența lui Saturn în Vărsător îți poate crea câteva povești foarte amuzante. Acest lucru poate adaugă energia de care ai nevoie și care va revigora legătura. Totuși, vei putea să te confrunți cu suișuri și coborâșuri în ceea ce privește dragostea și relațiile. 

Taur – Ești unul dintre semnele favorizate ale anului 2024, în dragoste, iar noul an va aduce schimbarea de care ai nevoie cu adevărat pentru a începe un alt mod de viață. Martie, mai și decembrie sunt lunile perfecte, în dragoste, pentru cei singuri. S-ar putea să alegi o relație fără obligații, mai ales în prima jumătate a anului. Totuși, va trebui să faci față unor provocări pentru a savura bucuria noilor începuturi și pentru a obține realizarea optimă în acest an.

Dacă nu ești singură primești multe șanse cu adevărat interesante. Sunt serioase perspective romantice, dar totul are aspectul unui puzzle. Vor fi dese momentele în care te vei simți confuză, la sfârșitul lunii mai și la începutul lunii iunie. Indiferent de situație trebuie să ai o atitudine pozitivă pentru binele tău, și vei vedea rezultate. Cu cât depui mai multă muncă pentru construirea unei relații, cu atât rezultatele sunt mai bune.

Gemeni – Pentru Gemeni implicați în relații pe termen lung, 2024 este cu adevărat minunat. Vei aprofunda conexiunile deja existente. Este foarte important să-ți respecți angajamentele, fie prin extinderea familiei, prin căsătorie, fie luând în considerare o mișcare radicală care să-ți permită să fii mai aproape de iubitul tău. Veți avea oportunități ample de a merge înainte în viață și vei realiza ceva nou. Nu îți va fi greu să câștigi controlul asupra vieții tale și să mergi mai departe. Este posibil ca uneori să te simți singură, dar în general o să fii apreciată și prețuită. 

Pentru cei care caută dragostea este anul perfect pentru a te lăsa prinsă într-o relație în mod natural, firesc. Gusturile tale se schimbă, iar asta se va dovedi a fi o mare oportunitate.

👉 Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ sau ce spun chinezii despre mersul lucrurilor

„Iubirea vindecă oameni, şi pe cel care o oferă, şi pe cel care o primeşte” – Oscar Wilde

Rac –  Ești un adevărat dar pentru partenerul tău. Relația ta va deveni mai stabilă, angajamentele vor fi respectate pe toate planurile și lucrurile vor evolua bine. Există și excepții, dar sunt rare. Vor fi însă câteva momente de tensiune pe care le vei depăși, dar numai dacă chiar vrei asta. Așa că este foarte bine să te gândești înainte de a lua o decizie și să anticipezi viitorul cu sânge rece. 

Pentru cei care sunt în căutarea dragostei, anul 2024, va fi un an grozav, cu o abundență de prosperitate și progres. Va fi un moment în care s-ar putea să te simți slăbită și deprimată din cauza  lui Marte, care va sta în casa dragostei. Prin urmare, trebuie să fii precaută cu sănătatea ta mentală și fizică. Nu este exclus să suferi pentru că ți-ai încredințat inima cuiva care nu a meritat-o sau pur și simplu pentru că te-ai săturat (iar!) de aceeași poveste veche.

Leu – Dacă ești angajată într-o relație sunt posibile toate scenariile. Dacă ai ținut ascunse detaliile oricărei conexiuni romantice pe termen lung, pentru o parte mai bună a anului 2023, este momentul să o faci publică și să arăți oamenilor că faci parte dintr-o echipă.

Dacă începi anul singură, nu-l vei mai termina la fel, pentru că astrele îți pregătesc o relație pe termen lung, chiar dacă nu te simți perfect pregătită pentru asta. Trebuie să iei în calcul și o posibilă separare care să te va facă termini anul 2024 singură, dar mulțumită.

Cert este că viața ta romantică va varia de-a lungul timpului, dar totul se va reuni într-o minunată poveste de dragoste în cele din urmă.

Fecioară – Pentru nativii care fac parte dintr-un cuplu 2024 este o intersecție. Semnul zodiacal este unul caracterizat de instabilitate în viața personală, care nu suportă parteneriatele pe termen lung. Pentru a sta într-o legătură ai nevoie de independență și de o legătură bazată pe foarte multe puncte de interes comune.

Pentru Fecioarele singure tema majoră pentru 2024 va fi distracția și vibrații intense puse pe aventuri trecătoare. Evită relațiile care pleacă de la impunerea unor condiții care ți-ar putea afecta independența. Tranziția Lunii în semnul zodiacal va aduce fericire și prosperitate, iar aspecte ale vieții amoroase s-ar putea schimba radical. 

„Nu te mulţumi niciodată cu o relaţie în care nu îţi permiți sau nu poți să fii tu însăţi”  – Oprah Winfrey.

hororscopul dragostei in 2024

Balanță – Relațiile în care nativii zodiei sunt implicați pot supraviețui pe termen lung și chiar să treacă la nivel următor, mai înalt, în care legăturile sentimentale să devină stabile și foarte puternice, practic imposibil de rupt. Nu omite însă faptul că, Saturn în Vărsător și Uranus în Taur pot produce uragane, care să lase semne și să producă urmări.

Vei descoperi fapte noi despre viață și vei aborda o varietate de subiecte. Pentru o direcție mai bună, trebuie să păstrezi prietenii și familia cât mai implicați în viața ta pe parcursul anului.

Cei singuri vor căuta cu atenție o relație solidă și stabilă, care să-i ajute să se echilibreze și să-i completeze. 2024 poate să fie, pentru unii nativi, mai ales cei ajunși la maturitate, momentul în care întâlnesc dragostea vieții. Vei avea de luptat cu rutina și confortul lipsit de obligații al unei vieți solitare.

Scorpion – Relația ta stabilă va trece prin multe experiențe în 2024. Dacă vrei să dureze trebuie să te schimbi. În 2026 va trebuie să dai un test legat de parteneriatul tău. Mergi sau nu mai departe? Ce compromisuri trebuie să faci și ce decizii trebuie să ei, în ceea ce te privește?

Ai șanse matrimoniale în 2024, tranzitul lui Venus fiind foarte benefic pentru viața ta romantică, dar lucrurile pot deveni complexe uneori. Cert este că sunt date pentru legături de lungă durată. Acceptă oamenii noi în viața ta, eliberează-ți ego-ul și îmbrățișează-ți cu afecțiune partenerul.

Cei singuri au multe oportunități pentru a întâlni persoanele potrivite. Cele mai multe din aceste momente vor fi relații de scurtă durată, care nu vor lăsa nici traume, nici amintiri. Undeva spre finalul anului 2024 poate să apară cineva foarte special.

Săgetător – Celor care sunt prinși în relații stabile, astrele le oferă foarte mari provocări. Este necesar să accepți compromisuri și să tolerezi schimbările care vor apare. Ia în calcul semnul astral al partenerului. Cu semnele de foc vor fi probleme (Leu, Berbec) de comunicare, cu cele de apă sau pământ, va fi greu , iar cu cele de aer, este cel mai bine.

Pentru acei Săgetători care caută un parteneriat, nu este exclusă o mare dragoste în 2024. Nu mai există rateuri, dar vor fi foarte multe tatonări și experiențe. Ai răbdare și controlează-ți așteptările. Evită argumentele inutile. Încearcă lucruri noi pentru a crea momente frumoase.

Capricorn – Nativii angajați în relații – indiferent dacă sunt sau nu mulțumitoare pentru ei – vor fi nevoiți să accepte multe compromisuri în cea mai mare parte a anului 2024. Nu sunt excluse momente de explozie și tensiune, mai ales dacă nativii zodiei au parterei la fel de dornici de dominație ca și ei. Partea pozitivă este că-ți vei face noi prieteni și veți experimenta progrese pozitive, care-ți vor schimba viața în multe domenii. Vei lucra neobosit pentru a-ți atinge obiectivele pe parcursul anului, ceea ce îți va oferi cea mai mare satisfacție.

Dacă ești în căutarea unei relații trebuie să dovedești curaj și să nu-ți fie teamă de eșec, să fii foarte îndrăzneață și să accepți experiențe.

Vărsător – Dacă iubești, relația va evolua frumos și poate ajunge la stabilitatea confortabilă pentru tine, mai ales dacă sunteți alături de persoana iubită de mulți ani. Nu este exclusă nici o revigorare a relației. Dar, trebuie să muncești din greu pentru a atinge anumite obiective în viața ta, inclusiv în dragoste (sau mai ales!).

Vărsătorii singuri au un an minunat în 2024. Este un prolog pentru toate cele care vor urma. Este unul dintre acei ani în care trebuie să fii deschisă, să accepți ceea ce îți este dat, ca să înveți să faci alegeri corecte, în viitor.

Pești – 2024 poate să fie un an bun pentru evoluție pe plan sentimental. Ești provocată de un amestec de fantezie și explorare care îți aduc mari satisfacții pe plan sufletesc și te ajută să te pui pe tine, în valoare. Dragostea ta va avea, de asemenea, un test greu anul acesta. Vor exista unele situații la mijlocul anului când va trebui să iei decizii. 

Pentru acei Pești care caută o relație, 2024 va fi un an minunat pentru a găsi pe cineva alături de care ți-ai putea petrece toată viața. Trebuie să ai încredere că se va întâmpla asta, mai ales dacă anul începe mai lent decât ai prefera.

Iubirea este o promisiune. Iubirea este un suvenir. Când este oferită, nu se mai uită niciodată. Să nu o laşi să dispară.

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies